Kruse Smith bygger Glassmestergården

 
Kruse Smith bygger GlassmestergårdenDet nye bygget, tegnet av Bjørnar Andresen og Re Arkitektur, er godt tilpasset de historiske omgivelsene
Kruse Smith har inngått avtale med Glassmestergården AS om bygging «Glassmestergården» i Skien.
Dette er en ny bygård, sentralt plassert i Skien sentrum, i et gammelt håndverkermiljø hvor glassmestere har drevet sitt virke i lang tid. Det ferdige bygget skal romme 32 leiligheter fordelt på to bygg over en felles parkeringskjeller.
 
- Vi ser frem til å realisere dette flotte bygget sammen med byggherre. Dette blir et flott sted å bo, tett på byen og Telemarkskanalen og i leiligheter av høy kvalitet, sier regiondirektør Anders Larsen i en pressemelding.
 
Den nye bygården reises tett på eksisterende bygninger innenfor den såkalte murbyen. Dette krever særlig godkjenning for alt gravearbeid og det er gjort bygningsbesiktigelse på omkringliggende bygg og vil bli montert rystelsesmålere og setningsbolter.
 
- Det blir en trang og krevende byggeplass, men vi har gode folk på jobben, så dette blir bra, sier regiondirektøren.
 
Det nye bygget, tegnet av Bjørnar Andresen og Re Arkitektur, er godt tilpasset de historiske omgivelsene.
 
- Dette er et løft og en områdefornyelse. Vi har jobbet sammen med Kruse Smith og arkitekt i ett års tid for å optimalisere resultatet. Nå ser vi virkelig frem til å komme i gang, sier styreleder i Glassmestergården AS, Roger Hermansen.
 
Arbeidet starter opp medio desember i år og skal være ferdig juni 2022. Kontraktstørrelse er ca 85 millioner kroner eks. mva.
 
Bildet: Interiør fra de nye leilighetene i Glassmestergården
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår