Kristiseter AS endrer navn

 
Kristiseter AS endrer navn
Entreprenør M Kristiseter AS har vært et heleid datterselskap av Veidekke siden 2010. Nå tas det naturlige neste skrittet i selskapets utvikling med å endre navn til Veidekke Entreprenør Møre og Romsdal. - Navneskiftet markerer en videre satsing for Veidekke i vårt fylke, men vi skal fortsatt være en entreprenør med sterk lokal tilhørighet, sier distriktsleder Stig Mork.

- Dette er starten på et nytt kapittel og en viktig milepæl i vår utvikling med nytt navn og en ny identitet. Men vi beholder de samme viktige ressursene; vår innsikt, kompetanse og evne til å skape verdier for våre kunder her i nord/vest. Vi skal fortsatt ha hovedkontor i Åndalsnes, men har nylig åpnet et avdelingskontor i Molde i tillegg til det vi allerede har i Ålesund. Med dette kommer vi nærmere våre kunder og markeder, og det gjør oss enda bedre rustet til å løse oppdrag i hele Møre og Romsdal, sier Mork.

- Med navnebyttet blir det i større grad synlig for omverdenen at vi også har kraftige muskler og ressurser med Veidekkekonsernet i ryggen. Veidekke er et av de virkelig solide skandinaviske entreprenørselskapene og den største norskeide aktøren i bransjen. Det skal enda tydeligere komme våre kunder og vår organisasjon til gode, avslutter Mork.

Formelt fusjoneres nå Entreprenør M Kristiseter AS med Veidekke Entreprenør AS der sistnevnte er det overtakende selskap. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle