Kristin Follerås til minne

 
Kristin Follerås til minne(Foto: Bjørn Laberg)
Mandag morgen mottok vi i Byggfakta beskjeden om at vår kjære kollega, Kristin Follerås, var gått bort i en alder av 50 år.

Mandag morgen mottok vi i Byggfakta beskjeden om at vår kjære kollega, Kristin Follerås, var gått bort i en alder av 50 år.

Anton Granhus, Redaksjonssjef

Kristin kom til Byggfakta som journalist høsten 2006 og satte seg raskt inn i det fagfeltet hun skulle skrive om. Hun stortrivdes ute på byggeplassene, der hun kunne snakke med de som gjorde jobben.  Og det var ikke få historier hun hadde meg seg tilbake, og som skapte latter rundt bordet i redaksjonen.

Kristin hadde journalistikkens nysgjerrighet i seg – hun lurte alltid på hvorfor og hvordan. Hun stilte ofte spørsmål ved ting og var aldri redd for å stille de «dumme» spørsmålene.

– Det er bare svarene som er dumme, sa Kristin med et glimt i øyet. Hun innrømmet gladelig at dette og hint visste hun ikke noe om, men at hun fikk økt kunnskap ved å møte folk ute som fortalte. Hennes saker var ofte skrevet med en fornøyelig penn, og Kristins formuleringer fikk gjerne fram smilet under en noe kjedelig korrekturgjennomgang av bladene våre.

Ved sosiale anledninger var Kristin aldri redd for å by på seg selv, både som organisator og underholder. Flere journalister vil huske Kristins munterhet under reportasjereiser og presseturer.

Vi som har jobbet tett sammen med henne visste at hun slet med helsa den siste tiden. Vi hadde hele tiden håp om å få se hennes blide åsyn inn gjennom dørene her i Moss igjen, men så skjedde ikke.

Vi sender våre tanker og kondolanser til de som sitter igjen og lyser fred over Kristins minne.

  

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår