Kristian Reinertsen blir ny adm. dir. i Aase Gruppen

 
Kristian Reinertsen blir ny adm. dir. i Aase GruppenBildet: Her hilses ny toppsjef i Aase Kristian Reinertsen (t.h.) velkommen. Tidligere adm. dir. Marius Tunstad starter i ny jobb som byggherredirektør i Statsbygg.
Han fikk sin første direktørjobb i bygg og anlegg som 30-åring. Nå er han ny administrerende direktør i Aase Gruppen.

Mandag 19. august har han sin første arbeidsdag i det gule, tradisjonsrike Aase-huset. Gründer Elisabeth Aase kjøpte det tidligere administrasjonsbygget til Nitedal Tændstikfabrik på Helsfyr i 2005, da selskapet hadde ti ansatte. Nå skal Reinertsen lede Aase Gruppen, og får 55 nye kollegaer i Aase Prosjekt og søsterselskapene Aase Teknikk og Aase Utvikling.

- Jeg er meget fornøyd med at Kristian Reinertsen har takket ja til stillingen. Han har bakgrunn både fra konsulent- og entreprenørvirksomhet! sier Elisabeth Aase, som har vært arbeidende styreleder siden 2012, i en pressemelding.

Kristian Reinertsen (36) overtar Aase-roret etter Marius Tunstad, som i september begynner i stillingen som ny byggherredirektør i Statsbygg. Aase har i løpet 2,5 år kjøpt opp Siv. Ing. Trond Thorvaldsen, og doblet antall ansatte. Tjenestespekteret har også blitt utvidet ved etablering av Aase teknikk som innehar kompetanse blant annet innen, elektro, VVS, BIM og miljø.

- Det har vært inspirerende å se hvordan Elisabeth som gründer har bygget opp Aase sten for sten. Hun har vært modig, og våget å gjøre oppkjøp og satse på utvikling og teknikk, sier Reinertsen.

- Hvorfor takket du ja til direktørjobben i Aase Gruppen?

- Jeg synes Aase er en veldig spennende virksomhet, som skiller seg ut med bredt tjenestespekter og høy kompetanse. At vi kan utvikle, gjennomføre og også investere i prosjekter, gir mange muligheter og høy troverdighet hos kunder. Jeg er også sikker på at dette bidrar til unike muligheter for utvikling av den enkelte i selskapet, svarer han og tilføyer:

- Aase har også veldig spennende prosjekter for kunder som er markedsledere innen utvikling og eiendom. Dette er selvsagt også en viktig motivasjon for å bli med på laget.

Kristian Reinertsen startet yrkeskarrieren i familiefirmaet Reinertsen AS som prosjektingeniør, og har hatt roller som prosjektøkonom, innkjøper, controller og prosjektleder. I 2013 ble han Divisjonsdirektør for Reinertsen Divisjon Entreprenør (bygg og anlegg), som han ledet frem til salget til Veidekke i 2015. I 2016 ble han ansatt som administrerende direktør i ÅF Engineering, et rådgiverselskap innen bygg, infrastruktur og arkitektur med 380 medarbeidere. Han har en utdannelse i økonomi og ledelse fra University of Warwick (England), og skal starte på siste semester av Master i Teknologiledelse ved NTNU/NHH.

- Jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med de nye kollegaene i Aase. I tillegg gleder jeg meg til videre utvikling av Aase, som en attraktiv virksomhet for kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere, sier han.

- Hvordan har du blitt tatt imot?

- Jeg har blitt møtt av spennende og dyktige folk, som både har ideer, meninger og som er lyttende. Det er på huset fortsatt en gründertanke, med oversiktlige og korte beslutningsveier.

- Nevn en sak du vil være tydelig på?

- Å være veldig tydelig på hva vi kan tilføre av verdiskaping for våre kunder gjennom vår omfattende prosjekterfaring, kombinert med teknisk kunnskap om hvordan man får økonomi i bærekraftige løsninger. I tillegg til at vi har veldig dyktige og ikke minst trivelige medarbeidere som kan gjøre denne jobben, sier Reinertsen avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår