Kraftig ryggblåser med høy ytelse

 
Kraftig ryggblåser med høy ytelse
Nå lanseres Husqvarna 550iBTX – en kraftig, velbalansert, ergonomisk og batteridrevet ryggblåser. 550iBTX er en av de første profesjonelle ryggblåserne på markedet som har en blåsekraft sammenlignbar med bensindrevne blåsere.

Husqvarna 550iBTX er en batteridrevet ryggblåser utviklet med tanke på profesjonelle hage- og parkarbeidere. Blåsekapasitet på imponerende 21 Newton og børsteløs motor med høyt dreiemoment gir økt effektivitet og pålitelighet, samt redusert støy og lenger levetidskriver Husqvarna i en pressemelding fra selskapet.
  – Det finnes få batteridrevne ryggblåsere på markedet. Ytelsen 550iBTX leverer kan sammenlignes med en 50 cc bensinblåser, men med fordeler som lavere utslipp, vibrasjoner og støynivå. Driftskostnadene vil også reduseres dersom de sammenlignes med drift av en bensindrevet blåser, sier Pierre Linquist, produktsjef i Husqvarn i meldingen.
  For å sikre god ergonomi har den nye blåseren et innebygd viftesystem som reduserer alle vibrasjoner til et minimum. Selene sitter tett inntil kroppen og gir god fordeling av vekten. I kombinasjon med det lave støynivået gjør dette det mulig å arbeide over lenger tid og i offentlige omgivelser med støybegrensninger. Et nytt og intuitivt tastatur på håndtaket viser batteristatus og kan betjenes med hansker.
  Husqvarna 550iBTX har en ny funksjon kalt HMI (Human Machine Interface) som gjør ryggblåseren enklere å bruke. I tillegg er den IPX4- klassifisert, noe som innebærer at den er fullstendig vanntett og at alle kabler er skjult. Dette gjør 550iBTX til en pålitelig maskin som kan brukes i all salgs vær.

Om Husqvarna 550iBTX
Veiledende utsalgspris kr 5 549 med sele, ekskl. batteri og lader Lufthastighet 54 m/s
Luftstrøm i rør 12,8 m3/min

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår