Kraft og presisjon med ny M18 fuel stikksag

 
Kraft og presisjon med ny M18 fuel stikksagMilwaukee introduserer nå en ny toppholdt 18V stikksag. M18 FUEL-teknologi gir en stikksag med klassens beste kombinasjonen av kraft, bladhastighet, presisjon og driftstid.
Børsteløs motor og ny elektronikk gir høyere vedvarende bladhastighet enn stikksager med ledning. Det gir rene og kontrollerte kutt, med kraft nok til å skjære i harde materialer.

Kvaliteten på kuttene er avgjørende for ytelsen til stikksager. Høyere bladhastighet bidrar til å minimere hopping og fastkjøring, og gir renere kutt. Høy hastighet reduserer også tidsforbruket, og sparer kostnader til pussing og bearbeiding etter kutt.

Den nye M18 FUEL™ toppholdte stikksagen har Milwaukees bransjeledende POWERSTATE™ børsteløse motor, som gir en vedvarende bladhastighet på 3 500 slag/min. Det er en høy hastighet, som gir renere og mer kontrollerte kutt.

REDLINK PLUS™-elektronikken kommuniserer sømløst med motoren og overvåker konstant hastighet og kraft. Den bidrar dermed til å opprettholde en vedvarende bladhastighet i krevende materialer. Kutting i alt fra hardtre til metall går raskt og effektivt, uten å stanse eller bremse opp. For å kontrollere hastighet og kraft har stikksagen en variabel hastighetsinnstilling.Den gir brukerne større kontroll gjennom kuttet, uansett rett eller buet.

Den nye M18 FUEL toppholdte stikksagen har en ny og oppgradert bladklemme og rullestyring. Den forbedrede mekanismen gir bedre stabilitet og nøyaktighet gjennom lange kutt.

Med et fulladet M18 REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri kan M18 FUEL™ toppholdt stikksag kutte opptil 32 meter i 19 mm OSB-plate.

– Dette er et verktøy i toppklasse. Det kan levere en hel dags arbeid med færre turer til laderen, sier Tobias Jönsson, Product Manager for Milwaukee®.

Den nye M18 FUEL™ M18™ stikksagen er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som består av over 135 batteridrevne verktøy.

Spesifikasjoner
M18 FUEL™ toppholdt stikksag (M18 FJS-502X)

  • Slaghastighet uten belastning: 0–3 500 slag/min.
  • Slaglengde: 25 mm
  • Pendel-innstillinger: 4
  • Skråistilling, sperrer u/verktøy: 0°, 15°, 30° og 45°
  • Blåser og adapter for støvsuger
  • Vekt med 5,0 Ah-batteri: 2,9 kg
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår