Koordinator systematisk ferdigstillelse for avdeling bane

 
Koordinator systematisk ferdigstillelse for avdeling bane
Vil du være en viktig brikke i noen av COWIs mest spennende jernbane prosjekter? Kan du sikre systematisk ferdigstillelse på store prosjekter? Og er du en person med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper? Da kan du være den vi trenger.

Søknadsfrist: 10 January 2021 - Norway - Sted: Oslo - Infrastructure

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BANE i OSLO
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge og rundt 7200 globalt. Vi har kompetanse i verdensklasse, og mange av våre fagmiljø er ledende i både Norge og verden. 

COWI har i Norge i dag en meget sterk posisjon innenfor transport og byutvikling, og opplever stor etterspørsel til de store utbyggingsprosjektene som kommer. Avdelingen Bane består i dag av ca. 65 medarbeidere fordelt på fire seksjoner. De neste årene jobber vi sammen med mange av bransjens flinkeste byggherrer, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Fornebubanen, godsterminalen/togstrekning Nygårdstangen-Bergen-Fløen, InterCity Østfoldbanen, samt en rekke andre prosjekter i Norge og utlandet.

EN VIKTIG SPILLER I IMPLEMENTERINGEN AV SYSTEMATISK FERDIGSTILLELSE
I denne stillingen blir du en del av vårt team på bane, og du arbeider tett med våre prosjektledere og øvrig team på de prosjektene du deltar i. Du vil også ha dialog med kunden innenfor systematisk ferdigstillelse. Din hovedoppgave i prosjektet er å implementere og følge opp systematisk ferdigstillelse i jernbanetekniske prosjekter fra oppstart av prosjektet til sluttdokumentasjon er levert kunden. 

Du vil daglig vil du utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Tilrettelegge, iverksette og følge opp krav til Systematisk Ferdigstillelse i prosjektene iht kontrakt og samordne disse aktivitetene med kunden
  • I samarbeid med prosjektlederne, etablere og vedlikeholde kontraktsomfang inn i PIMS ferdigstillelse
  • Være med på å bygge opp kompetanse innen Systematisk Ferdigstillelse for jernbanetekniske prosjekter i avdeling Bane


DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en person med gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper og en systematisk tilnærming til ditt arbeide. 

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter:

  • Relevant høyere teknisk utdanning eller annen utdanning og erfaring innen Systematisk Ferdigstillelse 
  • Ønskelig med erfaring fra Systematisk Ferdigstillelse gjennom alle prosjektfaser (etablere ferdigstillelsesomfang, sjekklister, følge opp kontroller, testing og overlevering)
  • Ønskelig med erfaring med verktøy for Systematisk Ferdigstillelse, som f.eks Procosys, MIPS, eller PIMS.
  • Du snakker og skriver flytende norsk og engelsk.


HAR DU SPØRSMÅL?
Da kan du ringe Nils-Roe Fjørtoft (Vice President Rail) på telefon +47 924 09 909. 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår