Kontrakter for 900 mill.kr. i Sverige

 
Kontrakter for 900 mill.kr. i SverigeIll: Liljewall arkitekter as
Consto i Sverige har signert tre kontrakter for totalt mer enn 900 millioner svenske kroner. De tre prosjektene er i Spånga i vestre Stockholm, i Södertälje og i Örebro. Consto AB er en del av det norske bygg- og anleggskonsernet Consto.

- Vi er takknemlige for at Schenker AB valgte oss som samarbeidspartner for sitt nye anlegg i Södertälje. De øvrige to oppdragene er for Magnolia Bostad, som vi har samarbeidet godt med de senere årene. Vi ser frem til å videreføre vårt gode samarbeid, sier Christer Lund, administrerende direktør i Consto AB i en pressemelding fra selskapet.

Ferdinand 9, Stockholm: I bydelen Spånga i Stockholm kommune skal Consto realisere prosjektet Ferdinand 9 for byggherren Magnolia Bostad. Ferdinand 9 omfatter et U-formet bygg med 141 leiligheter, 86 omsorgsboliger, en Coop-butikk og et toetasjes garasjeanlegg. Totalentreprisen er på ca. 450 millioner svenske kroner. Consto har igangsatt arbeidene, og prosjektet skal være ferdigstilt i Q4 2023.

Schenker AB, Södertälje: I Almnäs industriområde i Södertälje har Consto fått i oppdrag å bygge et logistikkanlegg for Schenker AB. Totalentreprisen er på nærmere 270 millioner svenske kroner, og prosjektet omfatter bygg-, anleggs- og installasjonsarbeid for terminalområde, terminalbygg i første etasje og kontorlokaler. Samlet brutto arealbebyggelse på 17 500 m2 og behandlet tomteareal er ca. 89 500 m2 (inkludert bygningsarealet).

Planleggingen starter i februar 2020, og grunnarbeidene forventes å begynne i begynnelsen av mars. Ferdigstillelse er satt til desember 2021.

Sportflygaren, Örebro: Det siste prosjektet er boligprosjektet Sportflygaren i Södra Lagugårdsängen i Örebro. Her skal Consto bygge 180 leiligheter for Magnolia Bostad, fordelt på fem bygg og garasjeanlegg under bakken. Totalentreprisen er på 195 millioner svenske kroner. Byggestart er i neste uke, og ferdigstillelse er satt til Q2 2022.

I Norge har Consto virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår