Kontrakten signert for 80 nye boliger til eldre

 
Kontrakten signert for 80 nye boliger til eldreBoligbyggs administrerende direktør, Marit Jakobsen Leganger, og daglig leder i WK Entreprenør, Erlend Wegger. Foto: Boligbygg
WK Entreprenør AS har vunnet Oslo kommunes konkurranse om å få bygge 80 moderne Omsorg+ -boliger og flytte en verneverdig sveitservilla på Kjelsås. Nå starter planleggingen av prosjektet for fullt.

Nå starter planleggingen av prosjektet for fullt.

– Nå som kontrakten er signert, gleder vi oss til å starte forprosjektet i samspill med WK Entreprenør, sier administrerende direktør i Boligbygg, Marit Jakobsen Leganger i en pressemelding.

 Det er foretaket Boligbygg i Oslo kommune som eier tomten i Kjelsåsveien 114-116 og er byggherre for prosjektet.

Etter planen vil det være klart for første spadetak i prosjektet sommeren 2020. Om fremdriften videre går som planlagt, vil det ferdige bygget stå innflyttingsklart sommeren 2022.

Vant konkurranse om løsningsforslag
Siden høsten 2018 har flere entreprenørfirmaer konkurrert om kontrakten for prosjektet. I desember leverte entreprenørene hver sine løsningsforslag, som har blitt nøye vurdert av Boligbygg, før valget falt på WK Entreprenør. Entreprenøren forteller at de føler stor eierskap til prosjektet etter å ha jobbet med løsningsforslaget i konkurransefasen.

– Vi gleder oss veldig til å være med å utvikle dette prosjektet, og gleder oss til å samarbeide med Boligbygg, sier daglig leder i WK Entreprenør, Erlend Wegger.

– Prosjektet er også en fin utviklingsplattform for oss på flere områder, som BREEAM, kompakttre og fossilfri byggeplass, sier entreprenørens prosjektleder Jørn Wegger.

Forprosjektfasen og prosjekteringen av bygget skal skje i samspill mellom kommunen og entreprenøren, i form av en samspillsentreprise. Når prosjektet går over i byggefasen, vil det bli regulert som en ordinær totalentreprise.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår