Konserndirektør HR

 
Konserndirektør HR
GK Gruppen er i en spennende fase med implementering av ny konsernstrategi, G-Kraft, og med ny konsernledelse. Konsernet skal ta en tydelig klimaposisjon gjennom økt satsning på teknologi og innovasjon.

Arbeidssted: GK gruppen Oslo
Søknadsfrist: Snarest

Konserndirektør HR er en nyopprettet stilling med overordnet ansvar for alt HR-arbeid i en av Skandinavias største tekniske entreprenører og servicepartnere. Målet er å tiltrekke, utvikle og beholde kompetente medarbeidere slik at GKs tverrfaglige tjenester og kompetanse skal gi stadig bedre og mer innovative og lønnsomme løsninger for kundene.

Vi ser etter en strategisk og forretningsorientert HR-leder med bred erfaring fra større virksomheter, gjerne med internasjonal aktivitet. Du har erfaring med organisasjonsutvikling, endringsledelse, kompetanse- og lederutvikling og employer branding og har implementert effektive HR-rutiner og -verktøy i virksomheter med spredte lokasjoner. Du kommuniserer godt på skandinavisk og engelsk, har høyere utdanning og et engasjement for bærekraftig utvikling.

Konserndirektør HR i GK Gruppen inngår i konsernets toppledergruppe og rapporter til konsernsjef.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, eller Mona Wille, tlf. 402 15 106. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest.

http://www.gk.no

 Søk HER

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår