Konkurranse om E6 Ulsberg – Vindåsliene annonseres i februar

 
Konkurranse om E6 Ulsberg – Vindåsliene annonseres i februar
Konkurransegrunnlaget nærmer seg ferdigstillelse og legges ut i Doffin/Eu-Supply mot slutten av februar.

I desember 2018 ble det kjent at prosjektet E6 Ulsberg – Vindåsliene er fremskyndet i Nye Veiers porteføljeprioritering. Planen var å legge prosjektet ut på anbud i siste halvdel av januar samt ha en tilbudskonferanse i februar.

– Arbeidet med konkurransegrunnlaget har tatt noe lengre tid enn først antatt, men vil være klart i slutten av februar, sier Lars Bjørgård, utbyggingssjef i Nye Veier Trøndelag.

Anbudskonkurransen vil bli lagt ut i anskaffelsesverktøyet Eu-supply på vanlig vis. Der vil det også fremgå tidspunkt for tilbudskonferansen. På tilbudskonferansen vil Nye Veier presentere prosjektet og gå gjennom de sentrale punktene i konkurransegrunnlaget.

– Vi gleder oss til å gå i samhandling med valgt entreprenører fra september med optimalisering og utvikling av prosjektet, sier Bjørgård.

Vegstrekningen, som er 25 km lang, går i all hovedsak i jomfruelig terreng og anleggsarbeidene vil i liten grad påvirke trafikken på eksisterende E6. Prosjektet inkluderer bygging av to tunneler: Ulsbergtunnelen og Vindåslitunnelen. Det skal også bygges flere broer og betongkonstruksjoner, i tillegg til at store mengder masse skal flyttes. Prosjektet er tenkt gjennomført i perioden 2020-23.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår