KONE med skreddersydd heisopplevelse

 
KONE med skreddersydd heisopplevelseBildet: KONE tilbyr åpne API-er (application programming interface), som gjør det lett å integrere og styre ulike enheter, apper og tjenester i systemet.
Heisene i KONE DX-klassen tilbyr digitale tjenester som integreres i heisen og oppgraderes i takt med at bygningens behov endres.

De nye heisene gir mulighet for en skreddersydd opplevelsen av bygningen ved å tilby digitale tjenester etter ønsker og behov. Heisene i KONE DX-klassen (der DX står for Digital Experience) har innebygde tilkoblingsmuligheter som standard.

Takket være ny teknologi og design kan KONE DX tilby digitale tjenester som integreres i heisen og oppgraderes i takt med at bygningens behov endres. Nye, tilkoblede tjenester kan legges til etter kundens ønsker og behov. KONE tilbyr åpne API-er (application programming interface), som gjør det lett å integrere og styre ulike enheter, apper og tjenester i systemet.

- I takt med at bygningene utvikles, kan heisene også utvikles på en måte som aldri før har vært mulig. Heisen er ikke lenger bare et transportmiddel mellom ulike etasjer, men en viktig og integrert plattform som tilbyr intuitive, stemningsskapende og tilkoblede opplevelser helt fra inngangen og gjennom hele bygningen, sier Kurt Horn, adm.dir. hos KONE Skandinavia, i en pressemelding.

Den nye teknologien gjør det blant annet mulig for byggherrer og eiere å fjernaktivere digitale tjenester ved behov og skreddersy heisopplevelsen for brukeren, for eksempel med fullt tilpasningsbare infotainment-løsninger.

- KONE DX er utviklet for å oppfylle det moderne samfunnets etterspørsel etter tilkoblede tjenester og bærekraftige løsninger. Vi kombinerer morgendagens teknologi med dagens bygninger. Dermed kan såkalte smarte bygninger virkelig leve opp til navnet sitt, sier Rasmus Anjert, forretningsområdesjef hos KONE Skandinavia.

Alle heisene i KONE DX-klassen tilbyr:

• Mulighet for byggherrer, eiere og forvaltere å enkelt fjernaktivere digitale tjenester ved behov

• Mulighet for å koble til løsninger og tjenester utviklet av et økende antall partnere for å tilpasse heisopplevelsen ytterligere til bygningens og beboernes behov

• Mulighet for en mer heldekkende overvåkning og forenkling av feilsøking

• Nye designtemaer basert på menneskelig forståelse, som tar hensyn til hele heisopplevelsen i stressende hverdag

• Nye, innovative materialer med bakteriehemmende overflater og beskyttelse mot flekker og riper. Heisene er enklere å rengjøre og vedlikeholde, og holder seg like fine under hele levetiden

• Avanserte display-, lyd- og belysningsalternativer som kan brukes til å endre stemning og interiør

• Bærekraftig produserte materialer og redusert energiforbruk, som gjør at bygningen kan oppnå miljøsertifiseringer som BREEAM og LEED

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår