KNX-termostat med flere funksjoner

 
KNX-termostat med flere funksjoner
I stedet for og måtte velge om du skal ha ren termostat (6124) eller 2-veis bryter med termostat (6128), kan du nå få valget i samme enhet (6128/28).

Den har samme design som Solo 6124 og 6128, og du kan enkelt velge applikasjon i forhold til om du vil ha en ren termostat eller en termostat som har bryterfunksjoner til for eksempel lys og persiennestyring.

  • Samme design som tidligere
  • Kan velge applikasjon, med eller uten bryterfunksjon
  • Uten plugin (PowerTool) i ETS 4 og 5

KNX-termostat brukes for å regulere ønsket temperatur i rommet. Den kan styre både radiatorer, varmekabler, og vannbåren varme (gulvvarme).

Den kan også styre kjøling og vifter/fancoil. Bryteren har mulighet for sparefunksjon, det vil si at du kan velge å bruke en av bryterne til å senke varmen et par grader hvis du trykker på «borte» knappen. Termostaten har et stort display som gjør det enkelt å følge med på temperaturen.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår