KNX-termostat med flere funksjoner

 
KNX-termostat med flere funksjoner
I stedet for og måtte velge om du skal ha ren termostat (6124) eller 2-veis bryter med termostat (6128), kan du nå få valget i samme enhet (6128/28).

Den har samme design som Solo 6124 og 6128, og du kan enkelt velge applikasjon i forhold til om du vil ha en ren termostat eller en termostat som har bryterfunksjoner til for eksempel lys og persiennestyring.

  • Samme design som tidligere
  • Kan velge applikasjon, med eller uten bryterfunksjon
  • Uten plugin (PowerTool) i ETS 4 og 5

KNX-termostat brukes for å regulere ønsket temperatur i rommet. Den kan styre både radiatorer, varmekabler, og vannbåren varme (gulvvarme).

Den kan også styre kjøling og vifter/fancoil. Bryteren har mulighet for sparefunksjon, det vil si at du kan velge å bruke en av bryterne til å senke varmen et par grader hvis du trykker på «borte» knappen. Termostaten har et stort display som gjør det enkelt å følge med på temperaturen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår