Knut Olav Knudsen til Boligenergi

 
Knut Olav Knudsen til BoligenergiBildet: Knut Olav Knudsen.
21. januar starter Knut Olav Knudsen i stillingen som forretningsutvikler i Boligenergi. Han kommer fra stillingen som teknisk sjef i LK Systems.

Knudsen har lang fartstid innen oppvarmingsmarkedene, med spesiell vekt på utvidet bruk av fornybare energiressurser, som varmepumper, biofyringsolje, trepellets, solfangere og fjernvarme. Han har erfaring fra VVS Foreningen, Brødrene Dahl, Sønnico og Danfoss. 

Boligenergi bistår boligselskap, borettslag og sameier med å redusere deres energiutgifter.

– Energiutgiftene utgjør betydelig del av felleskostnadene. Derfor opplever vi at flere boligselskap ser verdien av å gå over til mer energivennlige løsninger. Knut Olav Knudsen er en meget anerkjent og faglig dyktig leder med et bredt kontaktnett. Jeg ser frem til å få han med på laget, sier Jørgen Molvig, daglig leder Boligenergi. Han påpeker at Knut Olav trives godt hos kundene, spesielt med fornybar energi på agendaen. 

– Mineralolje er snart forbudt og bytter man fra mineralolje til varmepumpe, kan fort hele løsningen bli selvfinansierende. Det vil si at hele investeringen betales ned måned for måned med besparelsen som oppnås. Vi er inne i en tid der miljø og økonomi er i vinden. Mange borettslag, boligselskap og sameier er på trappene til å oppgradere de tekniske installasjonene og trenger gode råd og hjelp. Dette ønsker jeg å bli en del, sier Knut Olav Knudsen.

Boligenergi AS er totalentreprenør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i borettslag og sameier (boligbygg). Selskapet er eid av OBOS og AF Gruppen. 

For mer informasjon, kontakt Jørgen Molvig, daglig leder Boligenergi AS. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår