Knauf Insulation bygger ny fabrikk i Malaysia

 
Knauf Insulation bygger ny fabrikk i MalaysiaBildet: Knaufs nye fabrikk i Malaysia skal møte voksende marked.
For å møte markedets behov for mineralull bygger Knauf Insulation en fabrikk i Johor Bahru i sørlige Malaysia.

Stigende energipriser rundt om i Asia og et strengere regelverk for energibesparende bygninger i blant annet Australia, Japan og Korea – det er bakgrunnen for at etterspørselen etter mineralull stiger kraftig i Asia- Stillehavsregionen. For å møte markedets behov bygger Knauf Insulation en fabrikk i Johor Bahru i sørlige Malaysia.

Fabrikken får en kapasitet på 75 000 tonn og beregnes å være klar i begynnelsen av 2020. Det nye anlegget innebærer så vel 180 nye jobber i Malaysia som 60 nye stillinger rundt om i regionen. Samtlige produkter vil bli produsert med Knauf Insulations revolusjonerende bindemiddel uten tilsatt formaldehyd – ECOSE® Technology.

– Dette anlegget innebærer store muligheter for våre kunder og partnere til å øke nærværet sitt på det voksende markedet for bærekraftige og energieffektive bygninger i regionen, sier Stuart Dunbar, Regional General Manager hos Knauf Insulation i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår