KLP Eiendom kjøper kontorbygg i København

 
KLP Eiendom kjøper kontorbygg i København
KLP Eiendom har inngått avtale med utviklingsselskapet Carlsberg Byen P/S om kjøp av kontorbygget Emil Christian Hansen House i Carlsberg Byen i København. Eiendomsverdien i transaksjonen er 711,25 MDKK.

Emil Christian Hansen House er under oppføring og skal stå ferdig primo 2021. Bygget har fem etasjer pluss kjeller, og arealet utgjør ca. 16.000 kvadratmeter kontorlokaler og 3.700 kvadratmeter kjeller. Når bygget står ferdig, flytter Visma inn som eneste leietaker på en lang kontrakt.

- Med dette kjøpet har vi sikret oss et moderne og fleksibelt kontorbygg i København i et område som utvikler seg til å bli et sentralt og attraktivt nærmiljø. Vi gleder oss til å åpne dørene for Visma i 2021, sier administrerende direktør i KLP Eiendom, Gunnar Gjørtz i en pressemelding.

Carlsberg Byen er en ny bydel sør i København by, på et område hvor ølprodusenten Carlsberg hadde sitt bryggeri i 160 år. Området er klassifisert som en del av Danmarks kulturarv, hvor de gamle byggene nå brukes til nye formål i kombinasjon med nye bolig- og næringsbygg. Bygget KLP Eiendom kjøper er oppkalt etter Emil Christian Hansen, en forsker ansatt ved Carlsberg som gjorde revolusjonerende studier om bruken av gjær i ølproduksjon.

KLP Eiendom eier eiendom for over 67 milliarder norske kroner, hvorav over seks milliarder norske kroner er investert i eiendom i Danmark.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår