Klinker til med mange nye sikkerhetsløsninger på Bygg Reis Deg

 
Klinker til med mange nye sikkerhetsløsninger på Bygg Reis Deg
Rapp Bomek AS blir sterkt representert i selskapets viktigste messe Bygg Reis Deg i Norges Varemesse på Lillestrøm.

ANNONSE

– Her vil besøkende få se våre nye sikkerhetsdører med innbruddsklasse 5, en «light» versjon klasse 4, skuddsikre vinduer og standard profildørløsninger, sier salgssjef Finn-Vegard Amundsen.

– Bygg Reis Deg er vår viktigste messe, der vi vil presentere mangfoldet av våre produkter, hvem vi er og hva vi står for, sier Amundsen.

Totalleverandør av sikkerhetsløsninger
Rapp Bomek har gått fra å være en ren produsent av ståldører til å tilby helhetlige sikkerhetsløsninger for en rekke markeder, herunder bygg og anlegg, infrastruktur og sikkerhetsmarkedet.

– Vi påtar oss alle prosjektrelaterte oppdrag innenfor vårt fagfelt, fra design gjennom innkjøp og prosjektledelse til montasje. Vi kan levere dørløsninger i stål, tre, laminat, aluminium, veggløsninger i stålprofil, tre og glass, samt lås og beslag. På Nasjonalmuseet vant vi alle entreprisene som omfattet dør, lås og beslag. Kontrakten hadde en verdi på over 150 millioner kroner, sier Amundsen, som kan fortelle at selskapet nå går tyngre inn i slike prosjekter.

– Vi kan nå påta oss hele prosjektansvaret fra A til Å. For entreprenører er det en klar fordel å ha færre grensesnitt å forholde seg til, påpeker han.

Ledende global aktør
Rapp Bomek er en ledende aktør innen design, utvikling og produksjon av avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer og er en global aktør inn mot olje- og gassmarkedet. Hovedkontoret til selskapet er i Bodø hvor det produseres dører til offshore, samt tyngre konstruksjoner til bygg og anleggsmarkedet.

– Her produserer vi blant annet flere spesialdører til det nye Nasjonalmuseet. På Kapp utenfor Gjøvik produserer vi storparten av våre ståldører, vinduer og veggpartier til bygg- og anleggsmarkedet. Totalt har selskapet 170 ansatte, sier Amundsen.

Lang erfaring innen sikkerhet og service
I 2017 slo Rapp Bomek seg sammen med søsterselskapet, Rapp Pyrotec, under merkenavnet Rapp Bomek. Begge selskap har over 30 års erfaring, omfattende og unik engineeringsekspertise og moderne og fleksible produksjonslokaler. Samtidig kjøpte Bomek Group Mil Sec Norge AS. Det er et sikkerhetsfirma som er markedsledende på konseptet "det sikre rom”.

– Det er viktig å også vedlikeholde våre sertifiserte sikkerhetsløsninger og brannsertifiserte produkter. Vi tilbyr derfor serviceavtaler utført av sertifiserte serviceteknikere noe som sikrer problemfri drift i hele levetiden, sier Amundsen.
Han kan fortelle at Rapp Bomek nå også har et avdelingskontor i Oslo sammen med Mil Sec.

Lang erfaring i olje og gassmarkedet
En av årsakene til at Rapp Bomek er blitt en ledende aktør innen avanserte sikkerhetsløsninger for dør-, vindu- og veggsystemer, skyldes selskapets snart 40 års erfaring i olje- og gassmarkedet. NORSOK-standarden er laget for krevende offshore oljeutvinning og produksjon og denne standarden er basert på Rapp Bomek sine branndører. Så man kan si at vi setter standarden, sier Amundsen.

– Teknologien som ble utviklet for å tilfredsstille de høye kravene i offshore kan tilpasses til også å møte de særdeles høye sikkerhetskravene i enkelte bygg- og anleggsprosjekter.

Skreddersøm
Rapp Bomek leverer skreddersydde løsninger tilpasset kundenes krav og behov. Det omfatter alt fra komplekse prosjekter med spesialløsninger til enkle standard platedører.

– Vi er innovative, og vår R&D-avdeling utvikler kontinuerlig produktsortimentet i tråd med nye markeds- og industrikrav. Våre branndører og sikkerhetsdører dekker de aller fleste brannklassifiseringer, innbruddsklasser og lydklasser, sier Amundsen. Han legger til at det er viktig å være tett på kundene for å kunne tilpasse produktsortimentet til markedet sier han til slutt.


– Bygg Reis Deg er vår viktigste messe der vi vil presentere mangfoldet av våre produkter, hvem vi er og hva vi står for, sier salgssjef Finn-Vegard Amundsen i Rapp Bomek AS.


 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår