Klart for Let’s Connect

 
Klart for Let’s Connect
Schneider Electric inviterer til Let’s Connect-konferansen 15. januar. Konferansen sikter på å «vekke» bransjen ved å vise nye trender og teknologier som vil påvirke vår fremtid.

– Let’s Connect er rettet mot elektro-, energi-, IT- og byggebransjen. Konkrete løsninger på energiutfordringer vi står overfor i dag vil bli presentert av noen av de mest innovative lederne vi har i Norge i dag, sier Marketing Communications Manager Ingunn Kristiansen.

Ledere fra virksomheter som fører an i utviklingen vil holde spennende foredrag og presentere reelle caser, og det vil også være anledning til å intervjue følgende foredragsholdere i løpet av dagen. I tillegg vil det bli mulighet for å avtale intervju med Dagfinn Ringås, administrerende direktør i Schneider Electric.

Blant foredragsholderne finner vi:

Arthur Buchardt, AB Invest AS, om «Tenke. Tro. Tørre. Tre. Tjene.»
Arthur Buchardt er forretningsmann, eiendomsutvikler og hotelleier. Mjøstårnet, som Buchardt har under oppføring i Brumunddal, blir verdens høyeste trehus, med en totalhøyde på over 80 meter. Prosjektet som setter tradisjonsrikt materiale i høyteknologisk kontekst skal gi et bygg på ca. 18.000 kvm og strekker seg over 18 etasjer.

Geir Andersen, teknisk leder i Drammen Eiendom KF, om «Drammen – kommunen med de smarte byggene»
Geir Andersen er teknisk leder i Drammen Eiendom, eiendomsforvalteren til Drammen Kommune. Drammen Eiendom har blitt tildelt en rekke priser for sine bærekraftige energi- og miljøløsninger. Andersen har ansvaret for at alle nye prosjekter har gode energiløsninger. I Drammen foregår det en innovativ energiutveksling med bygg som spiller sammen i et nettverk. Drammen Eiendom overvåker og styrer systemet, hvor blant annet overskuddsvarme fra ett bygg brukes til oppvarming av et annet.

Michael Jacobs, administrerende direktør i Atea AS, om «Hvordan digitalisere i praksis»
Atea er opptatt av å bygge Norge med IT, og Michael Jacobs har etablert seg som en av de fremste digitaliseringslederne i Norge. Digitalisering av samfunnet beveger seg nå inn i en ny fase. Sensorteknologi, «big data» og kunstig intelligens er ikke lenger løst snakk og drømmerier. Michael Jacobs vil i sitt foredrag dele sine refleksjoner knyttet til hvordan samfunnet rundt oss – både i offentlig- og privat sektor – er i kraftig endring, og hvordan du som innbygger, leder og spesialist kan utnytte disse mulighetene.

Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen, om «Innovasjon i byggebransjen»
Morten Grongstad har tidligere vært administrerende direktør i Fornebu Utvikling, og har bred ledererfaring innen eiendomsutvikling fra blant annet Orkla Eiendom. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og industrikonsern, som søker å skape verdier gjennom sikkert arbeidsmiljø, løsninger på samfunnets miljøutfordringer og etisk forretningsdrift. «Vi rydder fra fortiden og bygger for fremtiden» er AF Gruppens visjon.

Leif Ottesen, Chief Specialist Consultant i STI Norway, om «Omstillingsvilje og omstillingsevne»
Leif Ottesen er grunnlegger av Scandinavian Technology Institute og er deres Chief Specialist Consultant. Hans hovedfelt er strategi, analyse, lederutvikling, salgsutvikling og motivasjon. Med sin dynamiske stil og faglige innsikt er Ottesen en mester i å skape entusiasme hos sine tilhørere. STI er Norges ledende trenings- og konsulentselskap innen ledelse-, salgs- og kundeserviceutvikling. «Å hjelpe virksomheter realisere sitt fulle potensiale – ved hjelp av eksisterende ressurser» er STIs misjon.

Innovation Hub
Under Let’s Connect kan du også besøke Schneider Electrics omreisende utstilling, «Innovation Hub». Her kan du lære mer om våre produkter, systemer, demonstrasjoner og programvare. Du vil også finne ut hvordan «EcoStruxure™: Innovation At Every Level» hjelper foretak over hele verden til å takle utfordringene med den digitale økonomien. I vår Innovation Hub kan du delta i interaktive, guidede eller selvguidede omvisninger og få snakke med ekspertene.

Påmelding: Les mer om Let’s Connect 2018 her: https://lets-connect.no.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle