Klart for brusprenging

 
Klart for brusprengingBildet: Fredag 10. august skal den utrangerte E18-brua, pluss en noe kortere fylkesveibru, sprenges ned samtidig.
Etter at den nye E18 forbi Larvik er åpnet, og Farrisbrua har erstattet den gamle E18-brua, skal alt det gamle veisystemet nå rives. Fredag 10. august skal den utrangerte E18-brua, pluss en noe kortere fylkesveibru, sprenges ned samtidig.

Bruene går over Farriselva, Vestfoldbanen og fylkesvei 303, som er forbindelsen ned til Larvik fra Farriseidet.

Entreprenøren Marthinsen & Duvolt har i sommer bygget en steinfylling under bruene, som et vern mot elva og infrastrukturen bruene faller ned på. Det er rivningsentreprenøren AF Decom som er engasjert til brusprengningene, det samme firma som sprengte Skjeggestadbrua ved Holmestrand for noen år siden.

Statens vegvesen har engasjert dronefirmaet Orbiton til å filme nedsprengningen. Filmen vil streames direkte på Østlandspostens nettavis. Av sikkerhetshensyn er det ikke lov for andre enn AF Decom og Orbiton å bruke drone i dette luftrommet under sprengningen, heter det i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår