Kjøper for 70 millioner for å rive

 
Kjøper for 70 millioner for å rive14 boliger og næringseiendommer må rives når det skal bygges firefelts vei på denne strekningen i Fredrikstad.
Når riksvei 110 i Fredrikstad skal utvides til fire felt mellom Ørebekk og Simo er det en rekke boliger og næringsbygg som må rives. Statens vegvesen har nå avtaler om å løse ut grunneiere for 70 millioner kroner.

Fredriksstad Blad skriver i sin nettavis at man håper å komme i gang med rivingen på Seut og Ørebekk i månedsskiftet februar/mars. Vegvesenet har nå kommet til enighet med grunneierne av næringsbyggene. Det gjenstår noe i fastsettelsen av summer.

– Jeg tror vi kommer til enighet også på dette området, sier Per Lyder Nyland, prosjekteringsleder i Statens vegvesen til f-b.no.

Totalt skal 14 boliger og næringsbygg rives for å gjøre plass til den 1,4 kilometer lange strekningen med firefelts vei. Nyland regner med at Statens vegvesen må ut med rundt 70 millioner kroner for eiendommene.

Totalprisen for firefeltsveien i Fredrikstad er 675 millioner kroner, hvorav 275 millioner kroner skal finansieres ved hjelp av bompenger. Statens vegvesen skriver at de har som mål å starte arbeidene med veien sommeren 2015.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår