Kirke skal bygges opp igjen etter brann

 
Kirke skal bygges opp igjen etter brannØstre Porsgrunn kirke slik den så ut før brannen.
Østre Porsgrunn kirke brant i 2011 ned til grunnen. Nå skal kirken bygges opp igjen.

Porsgrunn kirkelige Fellesråd inviterer derfor til begrenset plan- og designkonkurranse om utforming av den nye Østre Porsgrunn kirke.

Det har vært en lengre diskusjon lokalt om gjenreising av kirken som brant ned 11. april 2011. Sterke krefter har ivret for rekonstruksjon som en historisk replika, mens Fellesrådet har besluttet å bygge en kirke som ivaretar menighetens funksjonskrav for et moderne kirkebygg, og med et vesentlig større romprogram enn den gamle kirken.  

Det skal velges ut inntil syv deltakere i konkurransen. Hver av disse blir honorert med 100.000 kroner. Invitasjonen åpner for søknader fra WildCard-kontorer. Oppdragsgiver er innstillt på at en-to av deltakerne kommer fra denne kategorien kontorer. Disse vil bli evaluert etter noe andre kriterier enn de «ordinære» søkere, med vesentlig vekt på oppgaveforståelse, mindre på kompetanse og referanser.    
 
Konkurransen kunngjøres på Doffin 21. januar og frist for mottak av søknad om prekvalifisering er torsdag 12. februar kl. 12.00.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår