Karen Ristebråten ny IT-sjef i Hunton

 
Karen Ristebråten ny IT-sjef i Hunton
Huntons nye IT-sjef ser frem til det videre arbeidet med å utvikle virksomheten for en digital fremtid.

Karen Ristebråten har lang fartstid i IT-bransjen, med erfaring fra blant annet Relacom og Atea. Hun har utdannelse i markedsføring og videreutdannelse i ledelse, med særlig stor interesse for endringsledelse og organisasjonskultur.

– IT har blitt forretningskritisk. Den som leder IT-prosjektene må derfor forstå forretning, og ha kunnskap om både HR og endringsprosjekter i organisasjoner. Med sin solide kompetanse og erfaring stiller Ristebråten sterkt, sier en fornøyd Sven Østgulen, Økonomi og IT-direktør i Hunton i en pressemelding.

Som IT-leder anno 2019 er det nødvendig å løfte blikket fra de tradisjonelle IT-oppgavene og ta det digitale skiftet innover seg, mener Ristebråten.

– Hvilke behov som finnes, hvordan vi skal nå de strategiske forretningsmålene og hvilken teknologi vi bør bruke i dette arbeidet, er for meg vesentlige spørsmål. Videre vil en digital kultur kun oppnås i fellesskap, sier hun i meldingen.

Med digitale og teknologiske verktøy vil Ristebråten legge til rette for at de ansatte kan tilføre best mulig verdi i sin arbeidshverdag. Hun er allerede i gang med ulike prosjekter, både innen drift, ERP-system og digital samhandling.

– Jeg er veldig imponert over kompetansen som finnes i Hunton. Med mange dyktige hoder skal vi fremover jobbe enda bedre med å utnytte ressursene våre, sier IT-sjefen, som startet sin nye jobb på Huntons hovedkontor på Gjøvik 1. oktober.

– Ristebråten vil tilføre spennende og fremtidsrettede perspektiver, og i et samarbeid på tvers av virksomheten vil hun være en viktig bidragsyter for Huntons konkurransedyktighet i tiden som kommer. Vi er svært glade for å ha henne på plass, avslutter administrerende direktør Arne Jebsen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår