<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">

Vær synlig der det betyr noe du også!

Vi gjør deg synlig gjennom en rekke kanaler mot de målgruppene som er viktig for deg. Målgruppen til Byggfakta nyheter er beslutningstakere, leverandører, produsenter, arkitekter, tiltakshavere, rådgivende ingeniører og entreprenører. Med andre ord; hele bygg- og anleggsbransjen, inkludert VA- og VVS- bransjen.
Skjerm

 

 

Fyll ut og vi kontakter deg!

media landingsside-2

 

Som annonsør i Byggfakta nyheter vil du nå ut bredt, til over 19.000 beslutningstakere. Vårt tidligere «søstermagasin» VVS aktuelt er nå en integrert del av Byggfakta nyheter. Dette gir deg som annonsør et enda større nedslagsfelt, med tanke på merkevarebygging, produktlanseringer, målrettede kampanjer, stillingsannonser, bilag, kataloger, m.m.

Våre to websider, nyheter.byggfakta.no og vvsaktuelt.no, har opplevd en formidabel økning i antall besøkende. Disse har nå henholdsvis 532.821 og 746.304 unike sidevisninger i året, noe som gjør oss til en svært nyttig markedskanal for annonsering på nett og i nyhetsbrev. Herunder også «Native ads».

Vi hjelper deg med synlighet i de riktige kanalene.

Om Byggfakta

Byggfakta er en markeds- og informasjonskanal for byggebransjen. Vi etablerer kontakter mellom kjøpere og selgere av produkter og tjenester på det norske bygg- og anleggsmarkedet. 

Siden 1969 har bedriften hatt navnet Byggfakta Docu og stått som synonym for Norges informasjonstjeneste innenfor byggesektoren.

Kontakt oss

+47 69 91 24 00
Elisabeth Von Hübschs gate 6,
1534 Moss
 
Byggfakta-logo---Hvit_RGB-w2