Julepyntet sjefens kontor

 
  • Sjefens kontor, tidlig en mandags morgen. (Foto: Tore Kubberød)

    Sjefens kontor, tidlig en mandags morgen. (Foto: Tore Kubberød)

  • Sjefens kontor, tidlig en mandags morgen. (Foto: Tore Kubberød)

    Sjefens kontor, tidlig en mandags morgen. (Foto: Tore Kubberød)

Forrige
Neste
 
Her er et lite tips til hvordan man kan pynte til jul.

Det har vært julestemning hos Byggfakta en tid, takket være tradisjonen med å gi hverandre nissestreker og nissegleder. Spørsmålet er om sjefen sjøl  anser julepyntingen av kontoret som en nisseglede eller nissestrek…

Da direktør og ansvarlig redaktør Pål Engeseth troppet opp på kontoret tidlig en mandags morgen hadde han sikkert planer for hva han skulle sette i gang med. Planene ble ganske raskt endret da han åpnet døren til kontoret. Om det var julestemningen som brått tok ham, eller overraskelsen over at kontoret ikke var til å kjenne igjen vet vi ikke, men han brukte et par sekunder til å se seg om før han tråkket inn.

Et par «gode» kollegaer i julestemning hadde nemlig lagt sjela si i å gjøre det julekoselig på kontoret til sjefen. Her var møtebord, bilder på vegger, bunker med dokumenter, stiftemaskin, bokhyller, ja til og med inneskoene pakket sirlig inn med stemningsfullt rødt julepapir. Riktig så vakkert og dekorativt var det.

Nå skal det sies at julepyntingen av sjefens kontor var et «motytelse» etter at han selv var på ferde med nissestreker i fjor. Og episoden sørget jo for at det i Byggfakta-lokalene er både julestemning, smil og latter, selv om det er tidlig en mandags morgen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår