Jotne Ankers vinner SUS-kontrakt

 
Jotne Ankers vinner SUS-kontraktBildet: Jotne Ankers team for kontrakten. F.v.; Jon Ketil Mathisen, Nils Håkon Sandtorp, Terje Rogstad, Haitham Alkarami og Rune Chruicshank Foto: Jotne Ankers
Jotne Ankers med beliggenhet i Halden, skal levere metallarbeider som betyr ståltrapper både inn- og utvendig til nye Stavanger universitetssjukehus.

Kontrakten har en samlet verdi på 54 millioner kroner inkludert mva.

Jotne Ankers skal i tillegg til ståltrappene inne og ute også levere rekkverk, håndløpere, plattformer, løftebord og kranbane til det nye universitetssykehuset i Stavanger

- Vi ser frem til å levere trapper til hvert bygg, i tillegg til alt det andre som er nevnt. Dette er et stort og viktig oppdrag for oss. Nå ser vi frem til å planlegge godt sammen med prosjektorganisasjonen for nye SUS, sier daglig leder Nils Håkon Sandtorp, i en pressemelding.

Alt i alt skal Jotne Ankers levere 40 trapper, 900 m rekkverk og 3000 m håndløpere. Det betyr at seks personer er sysselsatt i verkstedet og seks personer for montering når den tid kommer. I tillegg vil to ingeniører og jobbe med prosjektstyring og prosjektering.

- Det fine med sykehusprosjektet i Stavanger er at vi nå går inn i de digitale byggetegningene deres og jobber der for å planlegge og prosjektere. I den digitale byggetegningen kan vi også koble oss på andre leverandører som vi samhandler med, sier Sandtorp.

Jotne Ankers har kontor og produksjonslokaler i Haldensområdet i Østfold. Selskapet har vært i markedet siden slutten av 1950 og har lange tradisjoner på leveranser av metallarbeider på trapper, rekkverk og detaljer i stål. Jotne Ankers leverer til prosjekter i hele landet.

- Vi får nå en meget erfaren leverandør inn prosjektet, og det passer bra. Nye SUS er landets største byggeplass og vi har et stort og komplekst prosjekt. Det blir fint å få Jotne Ankers som har erfaring fra andre store prosjekter inn på vår byggeplass, sier prosjektdirektør for nye SUS, Kari Gro Johanson.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår