Jørgen Holmefjord AS vinner Jordal Amfi-kontrakt

 
Jørgen Holmefjord AS vinner Jordal Amfi-kontraktNye Jordal Amfi skal bli Oslos hovedarena for ishockey. Anlegget skal gi meroppevelser til både utøvere og publikum og være en selvsagt og foretrukken arena for landskamper i fremtiden. Illustrasjon Hille Melbye Arkitekter/ Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.
Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har sikret seg en kontrakt i forbindelse med utbyggingen av nye Jordal Amfi i Oslo.

Avtalen omhandler leveranse av kablingssystemer for datanettverk, lyd- og bilde.

- Denne kontrakten skal sikre at Nye Jordal Amfi stadion har infrastruktur for lyd, bilde og data. Det innebærer at vi skal levere kablingssystemer til talevarslingsanlegg, PA-systemer, mikrofonkabler og signalkabler for TV produksjon og bildeoverføringer, sier Tommy P. Storstein, daglig leder i Jørgen Holmefjord AS, i en pressemelding.

- På toppen av dette leverer vi også den strukturerte nettverkskablingen for IT utstyret. Løsningen vi leverer vil sikre at Kultur- og idrettsbygg Oslo KF vil ha full fleksibilitet ved valg av utstyrsleverandør og teknologi, både i dag og for fremtiden, sier han.

Om Jørgen Holmefjord AS:

Selskapet har siden etableringen i 1984 vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. Produktspekteret omfatter i dag kabelprodukter og løsninger for bygg, industri, lyd og bilde, infrastruktur og dataromsløsninger. Datterselskap er Adeptor AS.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår