Jordskiftekandidat

 
Jordskiftekandidat
Vil du være en del av Nordens fremste fagmiljøer og ta del i spennende jordskifteprosjekter? Ser du etter en ny rolle hvor du vil ha mulighet til å bruke din tidligere kompetanse innen jordskifte til å bygge et nytt forretningsområde? Les mer her.

COWI er blant landets ledende rådgivingsselskaper, og vi skiller oss ut med vår store tverrfaglighet og vårt internasjonale fokus. Vi søker nå en kandidat med jordskiftningserfaring/ master eiendom til å være med å utvikle et nytt forretningsområdet i vårt allerede sterke fagmiljø.

DU VIL BLI DEL AV EN DYNAMISK OG UTFORDRENDE ARBEIDSPLASS, HVOR DU TAR DEL I NOEN AV NORDENS MEST KOMPLEKSE PROSJEKTER
Vår avdeling Plan ligger i divisjonen for Transport og Byutvikling. Denne avdelingen har et tverrfaglig miljø med landets førende spesialister innen areal- og landskapsplanlegging, trafikkanalyser og byutvikling i tett samarbeid med fagområdene vei, bane og brokonstruksjoner. Her vil du få en synlig rolle som vår ekspert innen eiendomsrett og grunnerverv.

Du vil få en sentral rolle i utviklingen av forretningsområdet arealer og rettigheter i samarbeid med dine kollegaer i avdelingen Plan. Eksempler på dine øvrige arbeidsområder vil være:

 • Metodeutvikling innen eiendomsanalyser.
 • Grunnerverv og rettighetssikring for våre mange kunder.
 • Verdsetting av arealer og eiendommer.
 • Bistand til utbygningsavtaler.

COWI er en internasjonal virksomhet og vi har stort fokus på fagligutvikling gjennom erfaringsutvekslinger på tvers av de norske kontorene og landegrensene. Du får særlig mulighet til å samarbeide med våre danske eiendomsspesialister, som har vært rådgivere på mange store anleggsprosjekter. Dette vil foregå både på vårt kontor i Oslo, og ved at du besøker våre kollegaer i Danmark - primært i København og Århus.

DU HAR GOD FAGLIG BALLAST OG TENKER ALLTID PÅ KUNDENS BEHOV
I COWI samarbeider vi med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og med kolleger på tvers av fag og geografiske grenser. Du vil være i front av utviklingen av vårt forretningsområde innenfor eiendomsrett og grunnerverv, og vi har derfor bruk for følgende egenskaper:

 • Du har vært utdannet jordskiftekandidat i 5 år eller lengere.
 • Du har en god faglig ballast og kan arbeide selvstendig med oppgavene.
 • Du er forretningsorientert og trekker alltid kundenes behov inn i ditt arbeid.
 • Du kan utvikle avdelingens kundenettverk – både internt som eksternt.
 • Du har lyst til at utvikle dine lederegenskaper i takt med at forretningsområdet utvikles.
 • Du kan formulere deg godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk.
 • Du er nysgjerrig og ønsker å dra inn internasjonale erfaringer i våre prosjekter.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 28.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson: Amund Siem Utne, Avdelingssjef, Tlf. 90 10 67 92

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår