JM lanserer fem nye trinn/boligprosjekter

 
JM lanserer fem nye trinn/boligprosjekterPå Bekkeskogen i Vear like utenfor Tønsberg sentrum kommer det både eneboliger i kjede, og rekkehus for salg. Det ligger i et veletablert barnevennlig villastrøk omkranset av fjorden, skogen og Akersvannet, med kort vei til både båthavn og badeplass, skriver JM i en pressemelding. (Foto: JM).
JM Norge la ut fem nye boligprosjekter for salg i går. Det dreier seg om til sammen 191 nye boliger både i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg.

– Etterspørselen etter boliger i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold er god og vi er fornøyde med å kunne legge ut fem nye boligprosjekter med nærmere 200 boliger 6. mai, sier Martin Asp, adm. dir. i JM Norge as i en pressemelding.

 - Dette er et resultat av langsiktig utviklingsarbeid med vår byggerettsportefølje. Det er litt tilfeldig at det kommer 5 prosjekter samtidig, men en av årsakene er at alle boliger legges ut i JMs VIP-program som ble etablert for tre kvart år siden. Her kan alle bli medlemmer og basert på ansiennitet har VIP-medlemmene 10 dager der de i ro og fred kan vurdere sine alternativer, gå på visning, studere tegninger og prisliste, avklare finansiering, mm. Vi opplever at kundene er godt fornøyde med denne prosessen før de gjør sitt valg fremfor en mer oppjaget runde, sier Asp.

Fem nye boligprosjekter i Oslo, Oppegård, Asker, Drammen og Tønsberg:

På Myrvoll Stasjonsom ligger i Oppegård, ca 20 minutter fra Oslo utvikler vi et helt nytt nabolag i idylliske omgivelser. Totalt bygger vi her 615 boliger, fordelt på rekkehus og leiligheter. Mandag 6. mai legges 32 nye rekkehus ut for salg. Man har nærmest sin egen togstasjon og her blir det nærhet til turstier, badestrender, The Well, golfbane og slalåmsenter. Det utvikles også et eget «Myrvoll torg» med dagligvare butikk, baker, hudpleiesalong og en informasjonsskjerm med togtider.

På Bergerløkkasom ligger på Vestre Billingstad i Asker utvikler vi totalt 570 nye leiligheter. Her er vi i gang med å forvandle et industriområde til et nytt og levende boligområde. Her kommer nå et nytt trinn med 53 nye 1-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter for salg. Tilrettelagt for aktivitet og godt naboskap skaper vi her «ei landlig løkke» med urbane kvaliteter, med fokus på at det skal være enkelt å sosialisere for alle som vil. Det blir også laget fellesstue med kjøkken og overnattingsmuligheter, samt ski- og sykkelverksted for den som liker å være aktiv. Bergerløkka blir så utrolig mye mer enn bare en leilighet!

Green Parker et helt nytt boligprosjekt som ligger på Torshov i Oslo, med 36 nye leiligheter. Her blir det en flott stor takterrasse, og fokus på bærekraft ved at det legges solceller på taket som gir strøm til fellesarealet. Det blir også el-sykkel ladere, og beboerne får en el-lastesykkel til felles bruk for å handle i lokale butikker eller levere barn i barnehagen. Green Park får en flott beliggenhet, tilbaketrukket i Sandakerveien med Akerselva som nærmeste nabo.

Eplegården Atriumsom ligger på Åssiden et steinkast unna Drammenselva er også et helt nytt boligprosjekt. Her kommer det nå 54 nye 2-4-roms leiligheter for salg med et stort åpent atrium hvor beboerne vil kunne nyte ulike fasiliteter som urte- og grønnsakshage, pergola, petanque-bane og treningsapparater. Her bor man sentralt og idyllisk til ved elvebredden med fantastiske turmuligheter i nærområdet.

På Bekkeskogeni Vear like utenfor Tønsberg sentrum kommer det både eneboliger i kjede, og rekkehus for salg. Det ligger i et veletablert barnevennlig villastrøk omkranset av fjorden, skogen og Akersvannet, med kort vei til både båthavn og badeplass.

Første som svanemerker hele produksjonen i hele Norden

Som en av Nordens største boligutviklere er vi i tillegg bransjeledende når det gjelder klimavennlige løsninger, og er den første boligutvikleren i Norden som nå bare utvikler Svanemerkede boliger. Det reduserer belastningen på klima og gir også en rekke fordeler for våre boligkjøpere som får en godt isolert bolig med lavere 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår