Jardar Kilsti Nordeng til Schüco

 
Jardar Kilsti Nordeng til SchücoBildet: Gøran Karlsen (t.h.) ønsker Jardar Kilsti Nordeng velkommen til Helsfyr Atrium. Foto: Harald Aase
Jardar Kilsti Nordeng slutter som prosjektleder og daglig leder i ACC Glassrådgivere AS for å bli med på laget til Gøran Karlsen og Schüco Norge på Helsfyr i Oslo.

1. april starter han som prosjektrådgiver og han skal følge byggeprosjekter gjennom alle ledd for å skape kvalitetsbygg for fremtiden. Nordeng har jobbet i mange år i glass- og fasadebransjen og samlet verdifull erfaring. I de siste tre årene har han jobbet som daglig leder hos ACC Glassrådgivere AS.

- Jardar er dermed en viktig i brikke i Schücos ønske om å være et "kunnskapshus" med spisskompetanse på glass- og fasadefaget. Han sitter inne med en unik fagkompetanse, samtidig som han kjenner våre og relaterte produkter bedre enn de fleste. Han har samtidig forståelse for glassfaget, som gir en større bredde når man skal ut å støtte arkitektene i sine valg. Dette effektiviserer arbeidet med å finne de riktige produktene og løsningene, sier daglig leder Gøran Karlsen i en pressemelding.

- Forståelsen for verdikjeden og for de ulike aktørene som er involvert i en byggeprosess er avgjørende for denne stillingen. Jardar har i tillegg god kjennskap til våre produsenters hverdag, noe som vil styrke samarbeidet rundt prosjekter i planleggingsfasen, legger Karlsen til.

- Jeg gleder meg veldig til å få jobbe sammen med kompetente kollegaer i et så velrenommert firma, sier Nordeng.


 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår