Jackon kjøper Thermisol

 
Jackon kjøper ThermisolBildet: Stein Trygsland, konsernsjef for Jackon Group.
Industrikonsernet Jackon Group kjøper opp Finlands største isolasjonsleverandør, Thermisol Oy. Fredrikstad-baserte Jackon styrker dermed posisjonen som markedsleder innen isolasjon i Norden.

Jackon Group tok fra 10 februar over 90 prosent av aksjene i Thermisol Oy.

- Oppkjøpet av Thermisol Oy befester vår posisjon som markedsleder av isolasjon i Norden. Thermisol Oy er den største aktøren i Finland, med de beste produktene og det flinkeste mannskapet. Det er derfor veldig hyggelig å kunne annonsere dette oppkjøpet, forteller Stein Trygsland, konsernsjef for Jackon Group.

Sikrer fortsatt ekspansjon
Thermisol Oy er markedslederen på EPS isolasjon i Finland. Med sine tre fabrikker har selskapet god geografisk dekning av hele det finske markedet. Thermisol OY har en stor produktportefølje med sterke varemerker som leveres gjennom byggevarekjedene, i tillegg til en rekke spesialprodukter til industrisegmentet. Selskapet har vist gode økonomiske resultater, og hadde en omsetning på 25 millioner euro i 2016.

- Vi har over lengre tid ønsket å styrke vår tilstedeværelse i Finland, spesielt innen isolasjon til bygg og anleggssektoren. Thermisol Oy, som er Finlands desidert største aktør innen EPS isolasjon, er en perfekt tilkomst for å fortsette Jackons ekspansjon i Norden, sier en fornøyd Trygsland.

Kontinuitet i Finland
Administrerende direktør i Thermisol Oy, Veli Ollila, beholder 10 prosent av aksjene etter oppkjøpet, og fortsetter som leder av selskapet.

- Vi er svært glade for at Veli Ollila ønsker å fortsette utviklingen av selskapet sammen med oss i Jackon. Dette sikrer gode rammer for fortsatt vekst av Thermisol OY og Jackon Group, forteller Trygsland.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle