Isomax Energi lanserer Envinsu i Norge

 
Isomax Energi lanserer Envinsu i NorgeBildet: Produktet lanseres i Norge under navnet Envinsu og er et isolasjonsmateriale spesialprodusert for blåseisolering. Fra venstre: Bestyrelsesformand Gert Josephsen i Papiruld Danmark A/S, styreleder Eskil Mediaa i Isomax Energi AS, adm.dir. Claus Skov i Papiruld Danmark A/S og daglig leder Tore J. Barstad i Isomax Energi AS.
Papiruld Danmark A/S har stor suksess i Danmark med produksjon av isolasjon fremstilt av cellulosefibre fra avispapir. Nå tilbyr Isomax Energi AS produktet til det norske markedet.

Produktet lanseres i Norge under navnet Envinsu og er et isolasjonsmateriale spesialprodusert for blåseisolering. Envinsu kan brukes på loft, hulmur og etasjeskiller – nybygg- og rehabiliteringsprosjekter.  Dessuten kan man spraye det på med lim i kryploft og krypkjellere.

Lydisolering
- Ved alminnelig samtale reduserer Envinsu lyden 10 ganger bedre enn tradisjonell isolering. Det er en stor fordel blant annet i hus med barnefamilier, i boligblokker, kontorbygninger, skoler, institusjoner, hotell/konferanselokaler. I tillegg er Envinsu effektiv til lydisolering av musikk. Vi har mange kunder som har etterspurt en ekstra god løsning på lydisolering og vi har funnet dette med produktet Envinsu fra Papiruld Danmark A/S, sier Tore J. Barstad, daglig leder i Isomax Energi AS i en pressemelding.

Miljøprofil
Envinsu klassifiseres ifølge den britiske miljøsertifiseringen BREEAM som isolasjonsmateriale med klasse A+, og det skiller seg fra tradisjonelle isolasjonsmaterialer ved å samle opp CO2 ved plasseringen i stedet for å slippe ut CO2. Det betyr at Envinsu kan inngå i et BREEAM-sertifisert bygg. Envinsu er et hygroskopisk materiale. Envinsu har derfor egenskapen til å både ta opp samt avgi fukt. - I de fleste tilfeller vil det ikke være nødvendig med dampsperre. Cellulosefibrene i Envinsu gjør det for eksempel mulig å ta vare på solvarmen til den kjølige natten. Høy varmekapasitet kan om sommeren motvirke overoppheting sent om ettermiddagen og dermed redusere behovet for kjøling, sier Barstad.

- Mus og rotter liker ikke å oppholde seg i Envinsu. Mineralsaltene som tilsettes for å øke den brannhemmende effekten, tørker ut huden til skadedyr.

Om Isomax Energi AS og Papiruld Danmark A/S:

Isomax Energi AS ble etablert i 2009. Selskapet har nå en landsdekkende kjede med forhandlere som er spesialisert på blåseisolering i alle bygningskonstruksjoner. Isomax Energi AS var først i Norge til å tilby blåseisolering med spesialprodusert blåseull fra Knauf Insulation. Selskapet vil nå kunne tilby to produkter til markedet.

Papiruld Danmark A/S har over 25 års bransjeerfaring.  De har tilegnet seg høy kompetanse og bred erfaring. Selskapet er det eneste i Danmark som produserer papirisolering.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår