Isachsen Anlegg AS skal utbedre Svelvikveien

 
Isachsen Anlegg AS skal utbedre SvelvikveienBildet: Viken fylkeskommune signerte kontrakt med Isachsen Anlegg AS. Øverst fra v: Jan Granlund, prosjektleder Isachsen Anlegg AS; Bjørn Kåre Ifarness, byggeleder Viken fylkeskommune; Roger Kjenås, prosjektsjef Isachsen Anlegg AS; Sigurd Velken, prosjektleder Viken fylkeskommune. Foto: Øystein Skandfer, Dovre Group
Viken fylkeskommune har inngått avtale med Isachsen Anlegg AS om å utbedre forfallet på deler av fv. 319 Svelvikveien i Drammen kommune.

- Vi er veldig fornøyde med at vi snart kan starte arbeidet med å utbedre forfallet på Svelvikveien. Det er opp til entreprenøren å legge opp arbeidet fremover, og det skal de få litt tid til. Vi kommer til å sende ut mer informasjon når vi vet mer om hvordan de ser for seg anleggsdriften, sier byggeleder Bjørn Kåre Ifarness, i en pressemelding.

Kontraktssummen er på 57, 2 millioner kroner, og omfatter utbedring av forfallet på strekningen mellom krysset fv. 2714 Hans Tordsens gate og krysset med fv. 2712 Oscar Kiærs vei. I praksis betyr det at strekningen skal få nytt fortau, og det skal bygges flere støttemurer langs veien. Gatelysene skal kun gjøres mindre justeringer på. Drammen kommune er også med i prosjektet, og skal stedvis oppgradere vann, avløp og overvann.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår