Inviterer til debatt om bærekraftige veier

 
Inviterer til debatt om bærekraftige veierNorconsult og AF Gruppen ønsker å diskutere hvordan veiutbyggingen kan bli mer bærekraftig. (Foto: Arendalsuka).
Under Arendalsuka 2019 inviterer Norconsult og AF Gruppen til debatt om hvordan en sammen kan bygge verdens beste vei. Samferdselsministeren og ekspertene deltar i debatten.

I debatten vil politikere og næringen utfordres til å ta en større del av ansvaret for å sikre Norge veier som er mer klimavennlige, gir færre ulykker og med best mulig samfunnsnytte, skriver Norconsut i en pressemelding.

Samferdselsminister Jon Georg Dale, Kirsti Leirtrø (Ap) i Stortingets transportkomité, konsernsjef Per Kristian Jacobsen i Norconsult og konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen er blant deltagerne.

I tillegg stiller et ekspertpanel, bestående av Guro Ranes (SSV) (trefikksikkerhet), Erling Røed Larsen (Oslo MET)( samfunnsnytte)  og Janicke P. Garmann (Norconsult) (bærekraft).

Veien videre

Konsernsjef Ingrid Dahl Hovland i Nye Veier og konstituert vegdirektør i Statens vegvesen, Bjørne Grimsrud vil holde et innlegg om «Veien videre».

Enorme investeringer framover

Med 1 000 milliarder kroner i Nasjonal transportplan (NTP) har vi en unik mulighet til å tenke smartere og mer bærekraftig når det norske veinettet skal bygges ut. Gjennom 90 års erfaring med veiutbygging deler nå Norconsult og AF Gruppen sine erfaringer med politikere og næringen under Arendalsuka. Politikere og næringen utfordres til å tenke nytt, og inviteres til debatt.

 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår