Investerer 10 millioner i ny lasteplass

 
Investerer 10 millioner i ny lasteplass
Økt salg og større sortiment er bakgrunnen for at Mapei nå investerer 10 millioner kroner i større lasteplass og tankkapasitet på Sagstua. Byggearbeidene begynner over nyttår og skal være ferdige før sommeren.

– Volumet øker, vi har flere kunder og får også flere nye produkter inn i vårt sortiment. Det er selvfølgelig veldig positivt, men medfører samtidig et økt plassbehov. I sommer investerte vi 2,5 millioner kroner i innendørs tankkapasitet. Nå utvider vi også lasteplass og tankkapasitet utendørs, forteller fabrikksjef Jan Roger Broen hos Mapei.

Laste- og losseplassen er et viktig område på fabrikken. Råvarer ankommer fabrikken på samme område som ferdige varer sendes ut.

– Utvidelsen gjør oss mer fleksible, samtidig som vi får større leveringsevne, forklarer Werner Seigerud, produksjonsleder ved Mapeis fabrikk for tilsetningsstoffer til betong.

Byggearbeidene begynner på nyåret, og alt skal stå klart før sommeren.

– Prosjektet kommer som en følge av vår langsiktige vekststrategi for det nordiske og baltiske markedet. Det gir oss også muligheter til å utvide kapasiteten i fremtiden, avslutter Broen.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår