Interplywood blir Hardstuff

 
Interplywood blir Hardstuff
I januar 2016 ble virksomheten til Hardstuff Norway AS innlemmet i Interplywood AS. I forbindelse med sammenslåingen ble produktsortimentet vårt utvidet betraktelig.

Kryssfiner (plywood) er ikke lenger er kjerneprodukt for selskapet, og Interplywood-navnet er således noe utdatert. Vi ønsker å reflektere den siste tidens spennende endringer gjennom et navne- og logobytte. Navnet Hardstuff klinger godt, og de fleste av våre produkter har robuste overflater. Vi har store ambisjoner for fremtiden og gleder oss til videre samarbeid i ny drakt sier de i en pressemelding.

Ny logo
Med nytt navn følger også helt ny logo. Interplywood sin første logo ble introdusert ved selskapets oppstart i 2006. Logoen har til nå vært basert på produktgrupper som kryssfinér og sponplater, men som i senere år har blitt kraftig utvidet.

Den nye logoen og fargene gjenspeiler dagens produktsortiment, som i stor grad er estetiske og slitesterke overflater som terrassegulv, fasader, parkett, benkeplater, kledninger, rekkverk og bjelkesystemer. Alt vi leverer fra oss er stort sett fargerikt og rektangulært, for ikke å si spektakulært. Logoen gir også en indikasjon på en plantegning. Fra og med 6. april 2017 ble Hardstuff - din leverandør av hardføre systemer til bygg en realitet.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle