INTERMAT Paris 2018 nærmer seg

 
INTERMAT Paris 2018 nærmer segBildet: - Entreprenører, produsenter og leverandører – i alt mer enn 1,500 utstillere – vil delta på messen, og det er ventet rundt 187.000 besøkende fra 167 land. Foto: INTERMAT
Med vekst og optimisme i internasjonal økonomi som bakteppe, åpner INTERMAT Paris sine dører for verdens bygg- og anleggsnæring i Paris den 23. april i år.

Av Bjørn Laberg

INTERMAT er møteplassen for bygg- og anleggsbransjen i Europa, Midt-Østen og Afrika. Her vil ledende bedrifter presentere nyheter innen utstyr, maskiner og produktløsninger, til alt fra store offentlige prosjekter, til mindre og enklere bygningsprosjekter.

- Entreprenører, produsenter og leverandører – i alt mer enn 1,500 utstillere – vil delta på messen, og det er ventet rundt 187.000 besøkende fra 167 land til messeområdet Paris-Nord Villepinte. Programmet omfatter demonstrasjoner og presentasjoner, faglige og tematiske møter, networking og markedsanalyser. Samtidig vil Intermat Paris 2018 tilby en ny og omfattende arena for innovasjoner, preget særlig av utfordringene om springer ut av nye samarbeidsformer i det internasjonale økosystemet, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

Innovasjoner står derfor i sentrum for oppmerksomheten under årets INTERMAT PARIS. Messen bygger på fire kompetanseområder:

• Forflytning av jord og masse, og riving

• Løfting håndtering og transport

• Veier, mineraler og fundamenter

• Bygge- og betongsektoren

For å møte utfordringene med digitalisering i byggesektoren, støtter INTERMAT opp om næringens innovasjoner gjennom tre øremerkete arenaer:

• Eurovias Start-up Village, som samler nystartete foretak med nye løsninger og teknologier for digitalisering i bygge- og anleggsbransjen.

• The Building Smart Village, BIM og digitale løsninger for design av bygg og infrastruktur.

• The Demolition & Recycling Village, plassert i sentrum av avdelingen for sikkerhet og avfallshåndtering, er en «village» som samler bedrifter fra rivningssektoren, for samtaler og utveksling av nyheter og synspunkter.

Høydepunkter og spesielle tjenester:

INTERMAT Demo
Intermat Paris er den eneste internasjonale fagmessen som har en egen utendørssone som er øremerket for demonstrasjoner, der de besøkende kan oppleve utstillernes utstyr og maskiner i aksjon under realistiske forhold.

Intermat Rental Day
Intermat Paris tilbyr et spesialopplegg for utleiefirmaer torsdag den  26. april, med en internasjonal konferanse rundt emnet «Markedet for utleie om ti år». Konferansen blir fulgt opp med et program for forretningsmøter mellom utleiere og produsenter og entreprenører ut over ettermiddagen.

Business Meeting Service
For å få mest mulig ut av tiden på messen, kan besøkende legge opp sitt eget program av avtaler med utstillere på forhånd, gjennom en egen digital kontakt-tjeneste.

World of Concrete Europe
For annen gang går den internasjonale fagmessen for betongindustrien av stabelen parallelt med INTERMAT Paris, nemlig World of Concrete Europe. Betongsektoren spiller en sentral rolle i byutvikling og regional planlegging, og gir et stadig viktigere bidrag til løsningen av de kollektive utfordringene ved samfunn i rask endring. Det gjelder like mye endringer i befolkningsgrupper i bevegelse, som klimaendringer og urbanisering.

Betong er verdens mest brukte bygningsmateriale, og er helt sentralt for å kunne møte nye utfordringer i byggebransjen. WOC Europe gir produsenter, planleggere og brukere en oversikt over hele sektoren og et viktig innblikk i de viktigste trendene gjennom hele utstillingsområder, i en egen demonstrasjonsarena og gjennom rundebordsamtaler og samtaleprogrammer.

Byggfakta sin frilansjournalist, Odd Borgestrand, vil dekke årets INTERMAT Paris. For tips eller kommentarer rundt messearrangementet, kontakt gjerne Odd på e-post: o.borgestrand@gmail.com, eller mobil 90620028

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle