Innstilt til utvidelse av hotell på Gardermoen

 
Innstilt til utvidelse av hotell på GardermoenAF utføre utvidelse av Gardermoen Park Inn hotellet som de opprinnelig førte opp i 2009-2010Ill. Niels Torp
Hotell Østre AS (Avinor) har innstilt AF Gruppen som entreprenør for utvidelse av Gardermoen Park Inn Hotell.

Prosjektet omfatter utvidelse av eksisterende hotell. Tilbygget er på 9.600 kvadratmeter med 214 nye rom fordelt på åtte etasjer, samt en etasje med konferanserom. Det skal også gjennomføres noe oppgradering av eksisterende hotell.

Avtalen er en totalentreprise og har en verdi på MNOK 250 eks. mva. Prosjektstart er i april 2020, og hotellet skal være ferdig i desember 2021.

- Avinor Oslo Lufthavn er et svært viktig knutepunkt i Norge som nå rustes for å møte fremtidens luftfart. Vi har bidratt til å bygge ut mye av eksisterende infrastruktur i området, og det er derfor ekstra gledelig når Avinor gir oss fornyet tillitt med å utføre utvidelsen av hotellet som vi opprinnelig førte opp i 2009-2010. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Avinor på prosjektet, sier konserndirektør i AF Gruppen, Geir Flåta i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår