Innstilt til totalentreprise på Os skole og idrettsarena

 
Innstilt til totalentreprise på Os skole og idrettsarenaAF Gruppen er innstilt av Halden kommune som totalentreprenør for Os skole og idrettsarena. Ill. Asplan Viak.
AF Gruppen er innstilt av Halden kommune som totalentreprenør for Os skole og idrettsarena. Estimert kontraktsverdi er 493 MNOK ekskl. mva.

Kontrakten omfatter oppføring av en barneskole for 330 elever, samt idrettsanlegg med håndballhall og en basishall.

Bygging forventes å starte våren 2021 med overlevering vinteren 2023/24. Det er tatt forbehold om endelig godkjenning i kommunestyret.

- Os skole- og idrettsarena er et interessant prosjekt der vi får brukt vår kompetanse og erfaring fra flere tilsvarende skolebygg i Østfold og i Follo. Sammen med kunden ser vi frem til å realisere et prosjekt som vil bidra til en bedre skole- og fritidshverdag for både elever og lærere, sier Tormod Solberg, konserndirektør i AF Gruppen.

 

 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår