Innstilt til kontrakt på nytt sykehus i Drammen

 
Innstilt til kontrakt på nytt sykehus i Drammen
AF Gruppen er av Helse Sør-Øst innstilt som entreprenør for betong- og pelearbeidet til kjelleren ved det nye sykehuset i Drammen.

Innstillingen omfatter utførelse av entreprise 2201, Betong- og pelearbeid for kjeller ved sykehuset. Arbeidene omfatter etablering av kjellerkonstruksjoner med tilhørende fundamentering.

Oppstart blir i mai 2020 med forventet ferdigstillelse høsten 2021. Avtalen er en hovedentreprise og kontraktens verdi er estimert til 300 millioner kroner.

– Det nye sykehuset vil gi et vesentlig bedre helsetilbud til innbyggerne i regionen, og vi er glade for å bidra i denne prosessen. Vi har tidligere utført rive- og saneringsentreprisen for nytt sykehus i Drammen, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Helse Sør-Øst, sier Arild Moe, konserndirektør i AF Gruppen i en pressemelding.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår