Inngår teknologisk samarbeid

 
Inngår teknologisk samarbeidBård Bjørshol, CEO & President of Kaefer Energy Norway og Kjetil Njærheim, CFO Envirex Group.
KAEFER Energy og Envirex Group har inngått en langsiktig samarbeidsavtale knyttet til overflate-behandling, overvåking av miljøfaktorer og lignende.

Envirex Group vil allokere betydelige ingeniør-ressurser innenfor felt som programmering, kontrollsystemer, robot teknologi og autonomi for å utvikle den nye generasjonen verktøy, produkter og tjenester i et tett samarbeid med spesialistene i KAEFER Energy.

Formalisering av samarbeidsavtalen mellom selskapene skjer etter det gode samspillet partene har hatt så langt og de resultater som er i ferd med å materialisere seg. Den første avanserte løsningen blir tilgjengelig for markedet innen utgangen av året.

- Envirex Group besitter spisskompetanse innen flere felt som gjør det mulig for KAEFER å tilby sine kunder merverdi gjennom nye løsninger som vil bidra til økt sikkerhet og bedre ergonomi, høyere effektivitet og kvalitet. De nye innovative løsningene vi utvikler gjennom vårt tette samarbeid vil bidra til at KAEFER kan tilby kundene markedets mest kostnadsbesparende løsninger, sier administrerende direktør i KAEFER Energy, Bård Bjørshol, i en pressemelding.

Partene har felles mål om å utvikle nye løsninger og vise vei for hvordan fremtidens utfordringer vil bli løst. Først og fremst for partenes kjernemarked, olje og gass, men flere av løsningene vil også være tilsvarende relevante for andre industrisegmenter. Prototypen for den første løsningen er under bygging og vil bli demonstrert for nøkkelkunder i 2020.

- Selv om vi i dag holdt god avstand under kontraktsigneringen, og hadde en litt spesiell ‘handshake’ på grunn av Corona-situasjonen, er vårt «partnerskap» tett og helt åpent, der vi opptrer som ett team. Ved å samspille og arbeide som en samlet enhet, vil vi se muligheter og oppnå resultater som ingen av partene ville klart alene. Med slik felles tankegang og agering vil vi bryte nye grenser» sier forretningsutvikler og CFO i Envirex Group, Kjetil Njærheim.

- Den inngåtte avtalen vil gjøre partene i stand til å utvikle roboter og fjernstyrte løsninger for et vidt spekter av operasjoner, og med KAEFERs verdensomspennende tilstedeværelse, vil vi sammen ha en gylden mulighet til suksess også internasjonalt. I den sammenheng innebærer avtalen at KAEFER vil bringe Envirex-teknologien inn i sitt globale nettverk og derigjennom styrke sin posisjon som «anerkjente, effektive og annerledes», heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår