Inngår strategisk samarbeide

 
Inngår strategisk samarbeide
Abax og Hantverksdata har inngått en internasjonal samarbeidsavtale hvor de to nordiske markedslederne, innenfor ERP og Telemetri, fremover skal videreutvikle systemer og løsninger. Som et ledd i dette samarbeide kjøper Hantverksdata prosjektstyringsverktøyet Worker fra Abax.

Abax vil med dette samarbeide fokusere og styrke satsningen innenfor sitt kjerneområde Telemetri og Telematikk samtidig som Hantverksdata vil forsterke sin ERP satsning gjennom å overta Worker-tjenesten. Parallelt med dette inngår begge selskaper et tett partnerskap for å styrke markedstilbudet til håndverkere og entreprenører i de nordiske landene.

– Dette samarbeidet er veldig spennende for bransjen, og for kundene vil dette bety bedre og mer tilpasset funksjoner sammen med tette integrasjoner, sier CEO i ABAX Morten i en pressemelding.

– Vi ser en sterk trend blant alle håndverksbedrifter til å integrere ERP- og Telemetri løsninger som elektronisk kjørebok, verktøy styring og prosjekt administrasjon. Alle med hovedformål om å effektivisere prosesser, sier CEO i Hantverksdata, Mikael Viotti i meldingen.

– Begge selskapene ønsker å styrke sin markedsposisjon, samt ligge i forkant av utviklingen med enda bedre tjenester til kundene. Derfor er vi veldig glade for å ha landet denne form for partnerskap med tanke på fremtidens utfordringer, sier Strand og Viotti.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår