Inngår samarbeidsavtale

 
Inngår samarbeidsavtaleBildet: Henrik Vorkinn (t.v.) og Stefan Søyring er begge fornøyd med avtaleinngåelsen.
Infobric har valgt Garda Anleggsikring AS som landsdekkende partner for alt av installasjoner, service og skreddersøm av Infobric AS sitt utstyr i Norge.

Infobric har valgt Garda Anleggsikring AS som landsdekkende partner for alt av installasjoner, service og skreddersøm av Infobric AS sitt utstyr i Norge. Garda Anleggsikring har gjennom det siste året vært Infobric sitt hovedserviceverksted der hardware, uansett hvor det har blitt kjøpt, har blitt ivaretatt av Garda sin serviceavdeling.

- Vårt samarbeid med Garda har fungert veldig godt, både for oss og alle kunder, og vi ønsket derfor å utvide avtalen. Vi ønsket en partner for et langsiktig samarbeid, som kunne vise til et landsdekkende serviceapparat. Når vi allerede hadde et godt samarbeid på plass, var vi trygge på at Garda var en riktig partner å jobbe med framover, sier Henrik Vorkinn, salgssjef i Infobric i en pressemelding.

- Infobric er ledende i landet på sine adgangskontrollsystemer, og vi er svært glad for å ha fått denne tillitten, og ser fram til å yte våre og Infobric sine kunder rask og god service. I tillegg til reparasjoner og reklamasjoner samt utrykningsservice på Østlandet gjennom tidligere avtale, kan vi som en del av Garda Sikring AS, nå tilby samme tjenester over hele landet. I tillegg dekker denne nye avtalen nå også ny-installasjoner, flytting, igangkjøring og skreddersøm etter kundens ønske, på alt av Infobric sin hardware, sier Stefan Søyring, avd. leder for teknisk drift i Garda Anleggsikring.

Hovedkontakten for kunder vil fortsatt ligge hos Garda Anleggsikring AS, men med støtte i konsernet Garda Sikring AS som består av Lauritsen Gjerdefabrikk AS, Røa Gjerdefabrikk AS, Solheim Gjerdenett AS, Systemsikring AS, Håland og Karlson AS og Garda Sikring Midt-Norge AS.

Garda Anleggsikring AS
Garda Anleggsikring er en del av Garda Sikring AS, og har spesialisert seg på mobile sikringssystemer til bygge- og anleggsplass. Konsernet Garda Sikring er ledende aktør innen vei-, anlegg- og områdesikring. Bedriften tilbyr blant annet porter, bommer, pullerter og gjerder, i tillegg til montasje, service og beredskap. 

Infobric AS
Infobric er et IT- og elektronikk selskap som utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Selskapet er markedsleder innenfor sin nisje og spiller en sentral rolle på mer enn 12 500 bygge- og anleggsplasser, med flere av Europas største entreprenører og maskinutleiere på kundelisten.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår