Inngår omfattende rammeavtaler med sykehus-Norge

 
Inngår omfattende rammeavtaler med sykehus-NorgeMulticonsult og LINK arkitektur har inngått landsomfattende rammeavtaler med sykehus-Norge. Her St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: Cato Edvardsen/Wikipedia.
Multiconsult og LINK arkitektur har inngått rammeavtaler med Sykehusinnkjøp for rådgivende ingeniørtjenester og arkitekturtjenester for sykehus i hele Norge.

- Vi er svært fornøyde med at Sykehusinnkjøp og helseforetakene har valgt oss som en av sine viktigste partnere gjennom å tildele konsernet 57 rammeavtaler for rådgivende ingeniørtjenester og arkitektur i hele Norge, sier Rolf Maurseth, markedssjef for Bygg og Eiendom i Multiconsult og LINK arkitektur, i en pressemelding. Begge selskapene inngår i Multiconsult-gruppen.

Omfattende avtale
Avtalene som nå er inngått gjelder for to år med mulighet for forlengelse. Oppdragsgiver for anskaffelsen er Helse Sør-Øst RHF, Helse Nord RHF og Helse Midt-Norge RHF. Sykehusinnkjøp HF er avtaleforvalter.

- Å skape gode fremtidsrettede sykehus og helsebygg er ett av konsernets viktigste satsingsområder. For å være ledende innen dette området kreves kontinuerlig utvikling og prosjektering både på nye og eksisterende sykehus. Disse rammeavtalen gjør at vi kan ta del i og være med å drive utviklingen innen dette helse feltet i hele landet. Her får vi innsikt i utviklingen, prioriteringene og den tekniske utvikling og de nyeste trender innen helsesektoren. Slik sikrer vi at vi fortsetter å være en komplett og kompetent rådgiver og arkitekt for norske helseforetak i hele landet. sier Rolf Maurseth.

Rammeavtalen skal dekke små, mellomstore og større prosjekter i alle prosjektfaser, og kan også benyttes ved ombygginger og nybygg. Totalt er Multiconsult tildelt rammeavtaler på 44 deltilbud på 8 forskjellige fag (RIB, RIV, RIE, RIG, PL, BL, SHA koordinator og RIM (Miljørådgivning)), og er evaluert som leverandøren med best kvalitet på samtlige fag. LINK arkitektur er tildelt 13 rammeavtaler på arkitekturtjenester.

I konkurransen ble konsernet blant annet evaluert på hvordan man jobber aktivt for å beholde, tiltrekke og utvikle kompetanse som vil være viktig for sykehusene. Videre hvordan konsernet følger opp oppdragene og sørger for kompetanseoverføring til helseforetakene.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår