Inngår kontrakt om bygging av inntil 10 trebruer

 
Inngår kontrakt om bygging av inntil 10 trebruerTrebruene er alle basert på et enhetlig buedesign og vil monteres både i Løten og Elverum kommuner. (Ill: Skanska Norge).
Skanska Norge as og Moelven Limtre as har inngått en omfattende kontrakt på leveranse av inntil 10 trebruer på OPS-prosjektet Ny rv. 3/25 Ommangsvollen – Grundset.

Trebruene er alle basert på et enhetlig buedesign og vil monteres både i Løten og Elverum kommuner. Bruene er overgangsbruer og vil være en viktig del av det nye veganleggets uttrykk for trafikantene. Det skriver Skanska Norge og Moelven Limtre i en pressemelding i dag. Kontrakten skal signeres 24. september.

- Vi er svært glad for at den mest kompetente og konkurransedyktige leverandøren var en lokal bedrift som til alt overmål henter en del av virket til bruene fra de berørte og nærliggende kommuner, sier prosjektdirektør i Skanska Norge AS, Ketil Sand, i pressemeldingen.
Bruene designes av Aas-Jakobsen.

Starter planlegging og produksjon
Planlegging og produksjon av bruene starter med en gang. Montasje vil løpe gjennom 2019 og fram til sommeren 2020. Kontrakten har en verdi på ca 60 millioner kroner og kan inklusive opsjoner oppgå til ca. 73,5 millioner kroner.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår