Ingvild Huseby ny styreleder i Kebony

 
Ingvild Huseby ny styreleder i KebonyNY STYRELEDER: Ingvild Huseby ser frem til å skape og opprettholde et best mulig miljø for innovasjon, kvalitet og forretningssuksess hos Kebony.
Ingvild Huseby er ny styreleder i norske Kebony, global leverandør av miljøvennlig kvalitetstreverk til kledning og terrasse. Erfaringen som industrirådgiver med teknologisk bakgrunn og variert kompetanse gjør Ingvild til et svært attraktivt tilskudd hos Kebony.

I løpet av karrieren har Huseby drevet frem vekst i en rekke virksomheter innen telekom/IT/IoT (Internet of Things), hvor hun hun har økt driftsresultatene ved å innføre nye forretningsmodeller.

 - Jeg blir motivert av Kebonys evne til å skape bærekraftige kvalitetsprodukter uten kompromisser, og av Kebonys markedspotensiale. Jeg ser frem til å samarbeide med teamet om å skape og opprettholde et best mulig miljø for innovasjon, kvalitet og forretningssuksess, sier den nyutnevnte styrelederen, med seksten års erfaring som styremedlem og fire års erfaring som styreleder

Som styremedlem skaper hun sine strategiske fortrinn ved hjelp av nye forretningsmodeller som muliggjøres av digitalisering og kunstig intelligens. Huseby har en cand.scient./master i kjernefysikk og kaosteori (Universitetet i Oslo), Master of Management med hovedfag i International Business og Strategy (BI, IMD, Babson, Telenor) samt grader i relasjonspsykologi (Norsk Gestaltinstitutt) og bedriftsøkonomi (NHH).

Optimistisk til Kebonys fremtid
Thomas Høegh, fratredende styreleder og Kebony-aksjeeier, sier det er med stolthet og entusiasme han overlater styreledervervet til Ingvild Huseby.

- Etter å ha jobbet med Kebony i 12 år og vært med på reisen fra en beskjeden pilotfabrikk til to store fabrikker med skarp vekst, er den innledende entreprenørfasen nå fullført. Som aksjeeier er jeg veldig optimistisk til Kebonys fremtid, og spesielt med Ingvild og Norman bak roret, sier Høegh.

Norman Willemsen ble nylig utnevnt til ny administrerende direktør i Kebony.

- På vegne av Kebony vil jeg gjerne takke Thomas Høegh for hans verdifulle bidrag som styreleder og hans uovertrufne dedikasjon til dette selskapet. Vi er glade for å ønske Ingvild Huseby velkommen. Hun har omfattende erfaring, og jeg er overbevist om at Kebony vil ha nytte av Ingvilds tidligere erfaring med å lede selskaper i vekst, sier Willemsen.

Salgsvekst på 25 prosent siste år
Ingvild kommer til Kebony på et spennende tidspunkt. I fjor ekspanderte Kebony over hele verden, hadde en imponerende vekst i alle nøkkelmarkeder og en enestående utvikling i Tyskland, Frankrike, Skandinavia og USA. Selskapet oppnådde sine sterkeste salgstall noensinne med en økning på 25 prosent fra 2017. For å møte den økende etterspørselen og underbygge planene om å øke omsetningen ytterligere, åpnet Kebony sitt andre produksjonsanlegg i Belgia. Dette dobler selskapets årlige produksjonskapasitet til 40 000 m3, og skaper potensiale til å doble produksjonen til rundt 80 000 m3.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår