#Ingenørd - Senior Rådgivende Ingeniør Energi og VVS

 
#Ingenørd - Senior Rådgivende Ingeniør Energi og VVS
Vil du være med i et verdensledende rådgivermiljø med høye ambisjoner innen digitalisering og bærekraft? Våre ingeniører jobber på noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter som Stavanger Universitetssjukehus, Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes kampflybase, Fornebubanen, samt mange andre spennende prosjekter i både innland og utland. Vi søker nå Senior Rådgivende "ingenørd" Energi og VVS til vårt kontor i Stavanger. Er du klar for nye utfordringer? Les mer her!

Søknadsfrist: 05 March 2021 - Norway - Sted: Stavanger - Buildings

BLI EN DEL AV VÅR SEKSJON FOR TEKNISKE FAG - BYGNINGER SØR- OG VESTLANDET
COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med rundt 1200 medarbeidere i Norge, og vi har et av Norges ledende fagmiljø innen VVS og energi. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt. I COWI har vi et trygt og godt arbeidsmiljø, med gode muligheter både sosialt og faglig.

Avdeling Bygninger Sør- og Vestlandet søker nå etter en "nørd" til å bli del av et team bestående av rundt 90 medarbeidere fordelt på åtte seksjoner i Bergen, Kristiansand, Stavanger og Haugesund. Vi er en avdeling i vekst og våre ingeniører jobber med rådgivning og prosjektering for både private og offentlige byggherrer, samt entreprenører. Vi er spesialister innen prosjektledelse, Prosjekteringsledelse / VDC, byggeteknikk, elektro, automasjon, energi, VVS, brannsikkerhet, bygningsfysikk, akustikk og andre beslektede fagområder. 

 
SETT DITT PREG PÅ NORGES MEST SPENNENDE PROSJEKTER
I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og du arbeider i tett samarbeid med din seksjonsleder, prosjektledere og kollegaer. Som rådgiver innen Energi og VVS i COWI bidrar du aktivt til at COWI vinner flere spennende oppdrag innen bærekraftige, miljøvennlige og energieffektive bygg.

Eksempel på daglige arbeidsoppgaver:

 • Bygg automasjon, styring/regulering
 • Ventilasjon
 • Varme/kulde
 • Rør / sanitær / sprinkler
 • BIM
 • Energikilder, energidistribusjon
 • Disiplinleder 

COWI er ledende innenfor sitt felt fordi vi legger til rette for at medarbeiderne kan jobbe med problemstillinger de brenner for. Sammen med din nærmeste leder legger du opp en plan for din egen utvikling, og du får mulighet fra dag én til å bygge opp din ekspertise i lokale så vel som globale oppdrag.
 
DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste. 
 
For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være interessert i det digitale skiftet i bransjen, opptatt av å forstå kundens perspektiv, samt trives med arbeidsoppgaver av høy faglig kompleksitet.
 
Du bør dessuten ha følgende kvalifikasjoner og ferdigheter:

 • Mastergrad innen VVS eller tilsvarende
 • Minimum 6 års relevant erfaring
 • Bruk av REVIT, Solibri, MS Office programvare.
 • Erfaring med beregning og dimensjonering av VVS-anlegg. Herunder kjennskap til bruk av digitale beregningsverktøy som IDA ICE eller SIMIEN.
 • Programmeringskompetanse vil være en fordel.
 • Erfaring med å benytte industrialiseringsmetoder i forbindelse med bygg og anleggsprosesser.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

 
COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter i COWI er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger, samt en personlig oppfølgingsplan, årlige medarbeidersamtaler og muligheter for internasjonalt arbeid hvis ønskelig.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss - vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
 • Vi har faglige nettverk, bedriftsidrettslag og et «Ung i COWI»-nettverk.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 
HAR DU SPØRSMÅL?

Da er du velkommen til å kontakte Steinar Vike (Seksjonsleder) på telefon 
+47 402 35 423 eller e-mail stvk@cowi.com. 

SLIK SØKER DU
Klikk på knappen nedenfor. Vi ser frem til å motta din utfyllende CV så snart som mulig da rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.

Søk her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår