Infobric lanserer integrasjon med StartBANK

 
Infobric lanserer integrasjon med StartBANK
Nå kan Infobrics kunder i Norge få bedre kontroll over leverandørene sine ved hjelp av en integrasjon mellom webtjenesten Infobric Ease og StartBANK.

Gjennom leverandørdata som blir samlet inn i sanntid fra StartBANK og synliggjort på arbeidsplassen i Infobric Ease, kan plassadministratør enkelt følge opp hvis leverandøren er godkjent, ikke godkjent eller helt mangler i StartBANK.

– Integrasjonen mellom Infobric Ease og StartBANK gir våre kunder store muligheter til å oppdage useriøse aktører på arbeidsplassen og forhindre for eksempel sosial dumping. Å få denne informasjonen direkte inn i verktøyet som brukes i det daglige arbeidet på byggeplassen, styrker våre kunders seriøsitetsarbeid ved raskt og enkelt få oversikt over hvilke leverandører som har alt i orden, og hvilke som ikke har det, sier Henrik Vorkinn, salgssjef for Infobric AS i en pressemelding.

Bransjenettverket StartBANK (BANK= Bygg og Anleggsnæringens Kvalitetsregister) er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. StartBANK ble etablert etter et initiativ fra Byggenæringens Landsforening (BNL), med utgangspunkt i prosjektet ”Seriøsitet i byggenæringen”.

Formålet med StartBANK er å bidra til at det benyttes seriøse leverandører i bygg- og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår. StartBANK gjennomfører revisjon og kontrollerer at en rekke forhold er ivaretatt hos leverandørene. Det gjelder for eksempel gyldig skatteattest, skadeforsikring, firmaattest, HMS-erklæring m.m.

Leverandørdata fra StartBANK er automatisk synlige på arbeidsplassen i Ease fra og med midten av desember 2019. StartBANK-data vises også i Infobric Ease UE-kjede.

Om Infobric:

Infobric er et IT- og elektronikkselskap som utvikler løsninger som gir økt effektivitet og sikkerhet på byggeplasser. Selskapet er markedsledende i sin nisje og spiller en sentral rolle på over 10 000 byggeplasser, med flere av Europas største bygg- og maskinutleieselskaper blant kundene sine. Kjernen i Infobrics tilbud er den nettbaserte tjenesten Infobric Ease, som kommuniserer i sanntid med titusenvis av tilkoblede elektronikkenheter. 

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår