Infobric kjøper Tempus

 
Infobric kjøper TempusMed Tempus som en del av Infobric, tar selskapet neste steg mot å bli den ledende digitaliseringspartneren til byggebransjen i Norden, skriver Infobric i en pressemelding. (Foto:Infobric).
Infobric køper opp Tempus as, med datterselskapet Templus AB.

Tempus har i mer enn 30 år utviklet og levert systemer som bistår selskaper med en enklere arbeidsdag. Tidsregistreringssystemet har vært sentralt siden starten, der kundene har verktøy som gir oversikt over tidsforbruk og andre viktige ressurser i virksomheten. I dag leverer Tempus en komplett digital løsning som er skreddersydd etter kundens behov og kan integreres med de fleste ERP- og lønnssystem. I tillegg til tidsregistreringssystem tilbyr Tempus også en løsning for elektronisk mannskapsliste som brukes av byggefirmaer i både Norge og Sverige. Totalt finnes Tempus sine systemer på ca. 2 300 prosjekter i Norden.

Vil bli ledende i Norden

Kjøpet av Tempus er et strategisk viktig steg for Infobric.

– Norge er vårt neste satsingsområde og oppkjøpet er et viktig steg på Infobrics vei mot å bli den ledende digitaliseringspartneren for den nordiske byggebransjen. Gjennom Tempus får vi mer enn 30 års erfaring og kompetanse innen brukervennlige løsninger for blant annet tidsregistrering, samt at vi styrker vårt produkttilbud for å hjelpe våre kunder å øke sikkerheten og effektiviteten i sine byggeprosjekt, sier Dan Friberg, adm. direktør Infobric AB i en pressemelding.

Sammen vil konsernet omsette for mer enn 200 millioner svenske kroner og ha totalt ca. 80 medarbeidere. Løsningene vil til sammen være i bruk på nærmere 15 000 byggeplasser i Norden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår