Ikke nytt navn for Narud Stokke Wiig

 
I april skrev Byggfakta at Narud Stokke Wiig har skiftet navn. Vi presiserer at navneendringen bare gjelder for tidligere Narud Stokke Wiig Arkitekter og Planleggere.

I april skrev Byggfakta at Narud Stokke Wiig har skiftet navn. Vi presiserer at navneendringen bare gjelder for tidligere Narud Stokke Wiig Arkitekter og Planleggere.

Narud Stokke Wiig as skilte i fjor lag med søstebedriften NSW Arkitekter og Planleggere AS.  Dette ble gjort etter en felles prosess i 2012, der firmaene ble enige om å styrke begge miljøer ved en tydeligere deling av firmaene, med den følge at sistnevnte skiftet navn til Nordic office of architecture. Narud Stokke Wiig as fortsetter under det opprinnelig navnet.

Narud Stokke Wiig som ble etablert i 1979, vant oppdraget om Gardermoen Hovedflyplass, og ble delt i de to juridiske enhetene i 1994.

Narud Stokke Wiig as har betydelig portfolio bl.a. innenfor universitets- og laboratoriebygg, hoteller, kulturbygg, boliger, kulturminner og byutvikling og teller i dag ca. 40 ansatte.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår