Ida Gram og Ingse Galtung Døsvig inn i Norsk Eiendom-styret

 
Ida Gram og Ingse Galtung Døsvig inn i Norsk Eiendom-styretIngse Galtung Døsvig (t.v.) og Ida Gram er valgt inn i Norsk Eiendom-styret
- Vi er glad for å få med to dyktige kvinner som har gjort kometkarriere i bransjen.

Det sier styreleder Øystein Thorup i en pressemelding.

- Jeg kjenner Ida fra tidligere og hun har alltid imponert meg. Hun er en krysning av faglig god og som forstår bransjen inngående. Ingse gir også et solid inntrykk, og representerer en eiendomsbedrift med lange tradisjoner og store ambisjoner, sier en begeistret styreleder.

Ida Gram (43) er konserndirektør i AF gruppen der hun blant annet har ansvaret for eiendom. Hun har bakgrunn fra både strategiarbeid, eiendomsutvikling og finans. Gram er utdannet siviløkonom og kom til AF Gruppen i mai 2017 fra stillingen som CFO i Gyldendal. Hun har tidligere jobbet i Orkla Eiendom og McKinsey & Co.

- Jeg har en grunnleggende tro på at samarbeid gjør oss sterkere. Med så mange aktører som vår bransje jobber med, er det ekstra verdifullt. Nettopp bransjesamarbeid og myndighetskontakt er viktige oppgaver for Norsk Eiendom, og jeg ser frem til å ta del i det, sier Gram.

Ingse Galtung Døsvig (38) er administrerende direktør i Bara Eiendom. Hun har en mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign fra Kunsthøgskolen i Bergen og arbeidet i designbyrået FuggiBaggi. I 2011 begynte hun i Bara Eiendom, først som markedssjef og senere eiendomssjef. Ingse har tatt videreutdanning i både eiendomsfag, økonomi og ledelse. Hun har solid kompetanse innen eiendomsutvikling, design og konseptutvikling.

- Jeg brenner sterkt for eiendomsbransjen og hvordan både bygg og byrom former folk og samfunn. Det er viktig å belyse eiendomsbransjen rolle som samfunnsaktør og jeg gleder meg til å kunne bidra til dette gjennom Norsk Eiendom, sier Galtung Døsvig.

Styret i Norsk Eiendom består nå av:

  • Øystein Thorup, leder (Avantor), 2020-2021
  • Christine Kahrs (Paal Kahrs Eiendom), 2019-2021
  • Stig Bech (Solon Eiendom), 2019-2021
  • Salman Saeed (Podium Co-Living), 2019-2021
  • Ingse Galtung Døsvig (Bara Eiendom), 2020-2022
  • Ida Aall Gram (AF Gruppen), 2020-2022
  • Observatør: Katharina Bramslev (Grønn Byggallianse)
 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår